REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TRAGEDIE la Şcoala de Maiştri Militari din Constanţa: un bărbat s-a împuşcat în cap!

TRAGEDIE la Şcoala de Maiştri Militari din Constanţa: un bărbat s-a împuşcat în cap!

Replica API 19 iunie 2014 | 00:00 712

Lângă el a fost găsit un bilet de adio

Lângă el a fost găsit un bilet de adio

Descoperire îngrozitoare la Şcoala de Maiştri Militari de Marină din Constanţa. Un bărbat de 46 de ani, angajat al instituţiei ca maistru militar, a fost găsit zăcând la pământ, împuşcat în cap. El se afla într-un birou al clădirii, întins pe podea, cu pistolul Carpaţi lângă el şi cu o scrisoare de adio.

Aceştia au sunat de urgenţă la 112, bărbatul fiind transportat la spital. Colegii lui au spus că au găsit şi un bilet de adio. Bărbatul era angajat al Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale din 1989 şi preda la catedra de Electromecanică Navală.

Acesta se zbate între viaţă şi moarte. Medicii depun eforturi pentru a-i salva viaţa. "Este la noi şi este foarte, foarte grav, cu stop-cardiac, cu plagă transfixiantă din stânga în dreapta în cap. A fost resuscitat şi acum se impune a doua resuscitare. Leziunile suferite sunt incompatibile cu viaţa", au declarat, pentru "Replica", medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Amiral Ion Murgescu", locotenent comandor Valentin Nae, a spus că maistru militar era un om bun, care nu a creat probleme niciodată.

UPDATE:

Constănţeanul care s-a împuşcat joi în cap a decedat. Medicii l-au resuscitat de două ori, însă leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa, decesul acestuia fiind declarat la ora 09.45, rana provocată în cap de glonţ fiind foarte gravă. În momentul în care echipajul medical a ajuns la locul intervenţiei, maistrul militar era în stop cardio-respirator. Cadavrul militarului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. În biletul de adio îşi cere scuze familiei, solicitând să fie incinerat. Gheorghe Turtoiu era maistru militar principal, iar colegii de muncă spun că era suspect de cancer şi că ar fi avut datorii.

Vom reveni.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108