REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TRAGEDIE pe şoselele constănţene! Două persoane ŞI-AU PIERDUT VIAŢA

TRAGEDIE pe şoselele constănţene! Două persoane ŞI-AU PIERDUT VIAŢA

Replica API 6 februarie 2017 | 08:08 560

Neatenția șoferilor continuă să conducă la tragedii pe șoselele din județul Constanța! Astfel, în doar câteva ore, două persoane și-au pierdut viața în urma unor impacte violente. Este vorba despre asociatul la două restaurante celebre din Constanța, Richard Eduard Onescu și despre Doina Isac, cea care ocupa postul de președinte al Colegiului Medicilor de Familie din Tulcea.

Dublă tragedie pe raza județului Constanța! La data de 04.02.2017, ora 01.37, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Cernavodă, a manevrat un ansamblu de autovehicule pe DN 38, ulterior semiremorca respectivului ansamblu fiind lovită în partera din spate de un autoturism condus de Richard Eduard Onscu în vârstă de 47 de ani, din localitatea Techirghiol.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto din autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal. Richard Onescu figurează ca asociat la firma A&A Madison Division SRL pe care funcționează restaurantul New Pizzico, dar și la firma Sea & Sun Business SRL pe care funcționează restaurantul Bacco. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut.

"Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, Richard Onescu. Mi-ai fost chef și prieten, am învățat multe de la tine. Vă jur că nu îmi vine să cred!", "DUMNEZEU SĂ-L IERTE! RICHARD ONESCU, NU TE VOM UITA NICIODATĂ" sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prieteni. La oar câteva ore mai târziu, o altă tragedie avea să aibă loc! Astfel, la data de 04.02.2017, ora 10.59, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Constanţa a condus un autoturism pe DN 22A, dinspre Hârșova către Saraiu, iar la km 83+500 m a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 66 de ani, din Tulcea, pasageră în al doilea autoturism, vătămarea corporală ușoară a șoferului din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Staţia Hârşova, dar şi elicopterul SMURD. Potrivit cadrelor medicale, un bărbat a fost în stop cardiorespirator, însă în urma protocolului de resuscitare, a fost salvat şi preluat de elicopterul SMURD. Cea de-a treia victimă de sex masculin a suferit un traumatism toracic şi a fost transportată la spital.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai tembeli siferi parlitii de Tulcea veniti la oras la Constanta cu permis luat pe o plasa de peste. Barcagii nu soferi. Au napadit Constanta analfabetii.
4
0
Sunt cei mai dezastruosi soferi din romania
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108