REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tragicomedie: un poliţist local reclamă că a fost SECHESTRAT de viceprimar!

Tragicomedie: un poliţist local reclamă că a fost SECHESTRAT de viceprimar!

Replica API 15 martie 2016 | 09:30 423

Situaţie scăpată de sub control, la Pecineaga

Situaţie scăpată de sub control, la Pecineaga

Situaţie inedită la Pecineaga! Un poliţist îl acuză pe viceprimarul comunei de faptul că l-ar fi sechestrat. Totodată, se pare că viceprimarul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe cealaltă parte, viceprimarul spune că poliţistul dormea la locul de muncă şi l-a închis fără să ştie că el se afla acolo. „Victima” a cerut concediu de odihnă după incident, dar nu va scăpa nesancţionată.

Goreci Marcel, viceprimarul localităţii Pecineaga, este acuzat de un poliţist că l-ar fi sechestrat în postul de poliţie, fără nici un motiv, în cursul serii de 10 martie a.c. „M-a închis acolo fără nici un motiv. M-am panicat. Am reuşit singur să scap după vreo 50 de minute”, a declarat poliţistul. Varianta viceprimarului este cu totul alta! Acesta susţine că a închis postul de poliţie fără să ştie că acolo se afla poliţistul. Din spusele lui Goreci, omul legii dormea nestingherit la locul de muncă.

„Am venit la 12 noaptea în control şi am bătut în geam, la uşă, şi erau închise. Nu mi-a răspuns nimeni. Gratiile erau deschise, aşa că am pus un lacăt la ele. La un moment dat a venit un poliţist din localitate şi a spus că acel comunitar este închis acolo şi sună la 112 că el este sechestrat. El s-a închis singur acolo pentru că dormea în postul de poliţie”, a explicat viceprimarul. Totodată, Goreci susţine că are matori şi probe să demonstreze că acuzaţiile nu sunt adevărate.

„L-am sunat de vreo 12 ori pe telefonul de serviciu şi nu mi-a răspuns. Eu am şi patru martori care au fost de faţă, cei de la firma de pază care m-au însoţit. Nu am ştiut că el este înăuntru” , a mai spus viceprimarul. Culmea este că imediat după incident, poliţistul şi-ar fi depus cerere pentru concediu. Însă, acest lucru nu-l va scăpa de pedeapsă. „După ce se întoarce din concediu, va intra în Comisia de Disciplină. S-a stabilit să se vor lua măsurile corepunzătoare”, a adăugat Goreci.

Ca reacţie la cele spuse de viceprimar, poliţistul a declarat: „Eu tocmai ce sosisem de pe teren, alături de un poliţist naţional. Dacă într-adevăr m-a găsit dormind, nu era normal să anunţe primarul şi să-i spună cum m-a găsit? Dar nu. El a susţinut că dacă sun la 112, el se declară ca fiind plecat la Neptun”, a spus poliţistul Tudor B. De asemenea, acesta mai declară că a depus plângere la Poliţia din Pecineaga.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108