REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu:

Traian Băsescu:

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 773

"Eu sunt convins că instituțiile Ministerului de Interne sunt timorate, a mai venit și nărodul ăsta acuma, la Interne..."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merseu, fuseu, se scufundaseu, cateva din cuvintele vocabularului al celui mai mare nerod al tuturor timpurilor.
3
1
avem situatii ca astea de la caracal pentru ca justitia nu-si face datoria, daca aveam o justitie reala si corecta basaul era langa dragnea nu parlamentar european!
3
1
O buna caracterizare a acestui individ din gasca mascaricului si a umflatului betivan cu drena de NY...
3
0
Aici a fost si el corect ---ma mir !
1
3
Timorate? Da,se poate sa fie timorate pentru ca se dezvalie zilnic cata incompetent exista acolo. Cand esti sigur pe capacitatile tale,cand stii ca esti bun si drept,ca faci exact ce trebuie,nu ai cum sa fii timorat. Esti bun,doar un prost poate sa te crtitice,si poti adduce dovezi ca esti bun. Cand nu esti bun,esti timorat ca vei fi dat de gol cat de bou esti si ti se strica ,,imaginea publica'',acea imagine ce oricum era proasta pe buna dreptate,din cauza a ce se vede limpede in societate privind rezultatele muncii acelor institutii.
1
0
UN NAROD MAI MARE CA TINE BASESCULE INCA NU S_A NASCUT . STAI LINISTIT .
7
1
Narod cand e treaz, apoi...
4
0
Moga asta il ajuta pe Mazare in "munca" , cum e Tanda e si Manda.
2
0
piei drace!
4
1
ca sa nu mai spunem ca fosta amanata a lui Mazare ca sa nu ii spun c...a Elena Voinea a fost numita de neeeeeeeeeeeemernicul asta de Moga sefa de cabinet la MI ca sa io s..a de dimineata
1
0
mereu si mereu in situatii limita,demiteti la varful institutiilor,sefii acestora fara a va gandii ce rau inreparabil se face.numiti alti sefi care, ori invata atunci ABC-ul fara a avea calitatea profesionala acelei functii date.-valabil in toate domeniile-deci,aceste institutii f importante devin la randuile-v u l n e r a bi l e -
3
0
Traiane , prea i-ai spus pe nume ! Nu are nici o treaba cu MAI , e afon !
9
3
Moga, este cu sticla de alcool in nas de dimineata pana seara ,de luni pana duminica,din ianuarie pana in decembrie...Cine poate fi prieten cu Mazare ? Unul care se aseamana cu el.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108