REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Traian Băsescu, atac la Teodor Meleşcanu: Schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe

Traian Băsescu, atac la Teodor Meleşcanu: Schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:38 387

Traian Băsescu cere demiterea ministrului de Externe Teodor Meleşcanu, pentru proasta imagine pe care o are România în exterior. Fostul preşedinte acuză că partenerii externi îşi vor pierde încrederea în ţara noastră.

"Schimbaţi mumia de la MAE !

România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991.

Cu certitudine sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru.

În acelaşi timp este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism .

Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major.

În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul de Externe .

Pentru politica externă a României este Extremă Urgenţă", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
1
0
Jandarmeria si-a facut datoria. Urmariti imagini de la interventiile jandarmilor in tari europene. In loc de bastoane ofera flori iar in loc de gaze ofera pupici iar basescu este un idiot cunoscut si irecuperabil
2
2
Liviu Dragnea si-a dorit o armata, Carmen Dan i-a oferit Jandarmeria. Liviu Dracnea foloseste Jandarmeria si Ministerul de Interne pentru a-si impune vointa si pentru a controla opozitia, dar si propriul partid. Carmen Dan va face tot ce-i sta in putere pentru a bloca ancheta procurilor in Dosarul "10 August".
3
1
Lasati-l pe Melescanu in pace!Este singurul supravietuitor de pe vremea lui Decebal!
7
1
Nu-l mai lasati pe dement sa comenteze ca porcu atrage pesta afro si trebuie asomat!
9
3
Oricine altcineva poate comenta politica interna sau externa actuala a statului dar nu Basescu. Atunci cand MAE l-a scos din rahat a fost bine. Am uitat cum s-a votat in sectiile de la Paris 4 oameni pe secunda la referendum ?
9
4
Gaura neagra in istoria Romaniei.O mizerie.Nu poti sa te legi de varsta omului bai neam prost.Daca are medicalul .e in regula.
10
5
melescanu e de pe vremea lui gheorghe ghiorghiu dej ce dracu treaba are el cu europa .pe el rusia il incalzeste
7
3
Mumia trebuie schimbata, dar si tot clanul mafiot bashinescu trebuie arestat si sa-i fie confiscata averea.
9
3
Foarte bine sa o puna pe Elena Udrea
10
2
Iar a basit un PMPist, iar fituica preia si sterge la fundulet. Replica, voi sunteti pampersi pentru PMP? Stiti la ce foloseste un pampers nu??
8
6
Nea Mele atarna pele un impostor jegos si urat
9
4
Baaaaai,vezi ca la nunta principelui nicolae au venit invitati de peste mari si tari care spuneau de Romania ca e o tara bananiera. Stiau si ei ca nici apa calda nu au oamenii in casele lor.
12
2
Ce mai cauta senilul asta comunist in guvern
12
6
dati ba apa calda in mortii vostri de nenorociti ! Da ba nenorocitule apa calda pe teava ca ma sterg la cur cu toata familia ta
12
2
Bravos traiane! Zi-le tu sa plece acasa la bosorogii pe care ii supara prostata.Imi place cum latri la ei traiane. Melescanu e ca o mumie umblatoare care asteapta sa fie pupata.
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108