REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în zona Podului Otopeni

Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în zona Podului Otopeni

Replica API 14 aprilie 2013 | 00:00 205

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat sâmbătă, pe DN1, într-un accident rutier, în zona Podului Otopeni, informează România TV. Potrivit România TV, maşina în care se afla şeful statului a lovit autoturismul din faţă, fiind vorba de o tamponare uşoară.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a avut un accident uşor de circulaţie, s-a petrecut astăzi la prânz, în urmă cu aproximativ o oră (ora 12:45, n.r.) în zona Otopeni. Maşina care se afla în faţa sa a pus frână brusc, iar preşedintele a lovit-o din spate. Nu sunt persoane rănite sau victime, au fost doar afectate maşinile", a mai declarat pentru Mediafax Bogdan Oprea.

El a precizat că preşedintele a admis că este responsabil pentru incident, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară pentru a putea evita impactul cu autoturismul din faţa sa în momentul în care acesta a frânat. "S-a mers pe procedura legală de înţelegere amiabilă între şoferi, permisă în cazuri de accidente minore", a precizat Oprea. El a adăugat că maşinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de "zgârâieturi' şi "telescoape lovite".

De asemenea, întrebat dacă la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie şi dacă permisul preşedintelui Băsescu a rămas la acesta sau şeful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat că în caz de înţelegere amiabilă nu se ajunge până la această procedură. Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă în maşina preşedintelui se mai aflau persoane.

sursa: Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108