REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Traian Băsescu: Nu mi-e jenă să spun că a venit timpul să legalizăm prostituția. Biserica să înțeleagă că România e un mare furnizor de carne vie în Europa

Traian Băsescu: Nu mi-e jenă să spun că a venit timpul să legalizăm prostituția. Biserica să înțeleagă că România e un mare furnizor de carne vie în Europa

Replica API 23 august 2019 | 03:18 412

Fostul președinte Traian Băsescu a militat joi seara, la B1TV, pentru legalizarea prostituției în România ca metodă de a preveni cazurile de răpiri, viol și trafic ilegal de carne vie, subiecte intrate pe agenda publică odată cu cazurile Luizei și Alexandrei:

"Traficarea tinerelor, in mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizata aproape si trebuie actionat. Eu as spune, o sa se supere multa lume pe mine, sunt multi barbati nefericiti, care nu-si gasesc o partenera si recurg la astfel de gesturi. Cred ca a venit timpul sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie. Nu am nicio jena sa spun ce cred.

Germania are prostitutia legalizata, Olanda, Belgia la fel.

Cand statul isi asuma sistemul de organizare a prostitutiei si controlul modului cum se desfasoara, femeile astea sunt tratate cu respectul cuvenit unui om aflat la locul de munca. Nu mai sunt pe mana pestilor, sunt la mana statului. Banii nu-i mai iau pestii seara.

Oamenii politici nu si-au asumat sa treaca peste BOR. BOR daca va face o analiza alaturi de stat, legat de fenomen, Romania acum este unul din marii furnizori de carne vie in Europa si trebuie sa gasim un antidot. Militez pentru valorile crestine dar nu puteam sa nu tinem cont de devieri", a spus Băsescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vede ca barbatzii romani sunt labagii si violatori.malakismenos
0
0
care biserica, mai exista asa ceva?
1
0
Mai intai trebuie sa iesi de la Cotroceni si apoi iti vin idei ce era mai bine pt tara,cum se aduceau mai multi bani la buget,cum se putea preveni in locul combaterii si uite asa...dar pt toate astea tre sa fi presedinte 2 mandate si sa nu faci nimic pe temele abordate in prealabil cat esti in functie, numai atunci si doar atunci poti gasi solutia !DUPA RAZBOI MULTI VITEJI...Se imbata? pana la urma un Talisker merge de afumatura
4
0
Total de acord cu presedintele Basescu!
3
0
Are dreptate d-ul Basescu. Romania este un mare furnizor de carne vie in Europa, din pacate..... !?
4
0
Ma tu esti dracu care vrea sa corupa dreptcredinciosi care vin la biserica.
3
1
Base si ideile lui de cacat. Oare nu este mai important ca traficul de personae sa fie cu adevarat pedepsit,adica cu inchisoare pe viata? Nu e mai important ca procurorii si judecatorii chiar sa protejeze populatia si sa nu fie slugoi politici si de clanuri mafiote? Dezincriminarea prostitutie este suficienta,fiecare om face ce vrea cu corpul lui,insa abuzul asupra oricarei personae trebuie pedepsit dur,nemilos. A ,,legifera'' prostitutia inseamna ca statul sa devina prozenet,sa ia taxe pe futut ca pestii. E OK? Lucratorii statuluinu vor fi tentati sa faca compromisuri ca sa devina pesti?
3
3
Are dreptate,ca prostitutia politica a fost legalizata de multi ani!
4
0
Normal a venit NUTI acasa
7
2
Propun sa fie amplasate aceste aceste case de toleranta peste drum de biserici . Si daca se poate sa fie atent monitorizate . O sa va mire cum primi clienti vor fii chiar popi. Tocmai acesti draci in sutana vor fii cei mai fideli clienti .
7
2
In sfarsit cineva din politica are curajul sa spuna lucrurilor pe nume.Din pacate este Basescu.Oricum opinia lui este irelevanta acum. Ipocrizia este la ea acasa in romania.In orice oras din romania pana si copii stiu unde isi fac veacul "fetitele" .Totul e la vedere dar noi ne prefacem ca sunt cazuri izolate. Exista prostitutie si va exista in romania, legala sau ilegala. Cred ca un referendum pe tema asta ar fi mai util decat cel cu familia traditionala.
13
3
Elena Uda nu-ti facea ma muie, tie si altora care plateau???
7
3
sa mori in chinuri cu toata familia ta, jeg nemrnic, vanzator de flota, cu toti aia cre au fost cu tine si in jurul tau cand faceai matrapazlacuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
8
Sa i lingeti toti haterii cacatul lui Basescu!
8
13
Piratul, nebunaticule, primar ai fost, presedinte, europarlamentar esti, uite ca PESTE nu te vazusem. O bagi pe Plescoaia Elena la produs nebunule sau incepi sa dai tu cur ca la CURvasarii te pricepi tu cel mai bine
15
7
Devieri sunt si in sexul masculin.Le facem si lor bordel?
11
1
La export, buzata dracului
16
5
Base iar deschide pliscul cand nu e treaba lui
11
9
ok si acuma ce faci, transmiti condicuta mariei catre ebola sau catre ioana,amandoua sunt capabile de mari realizari precum ale mesalinei,chiorete nefutacios
10
3
primele corvete sunt fetele lui besescu.
18
4
Aveti dreptate domnule Basescu,despre B.O.R. eu nu cred ca preoti sunt niste exemple de moralitate pentru crestini ortodocsi asa ca B.O.R.sa isi faca curat in curtea lor.
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108