REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Traian Băsescu, reacție virulentă după publicarea Raportului MCV: „Totul are o limită. Evaluează justiția după statistici“

Traian Băsescu, reacție virulentă după publicarea Raportului MCV: „Totul are o limită. Evaluează justiția după statistici“

Replica API 23 octombrie 2019 | 01:09 387

Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți, la B1 TV, după publicarea Raportului MCV pe justiție, că i se pare incorectă abordarea Comisiei Europene.

"Totul are o limită. Este ușor să arunci rapoarte despre o țară sau alta, arătând cu degetul numai către țara respectivă, când noi am avut un acord care vizează un mecanism întâi de cooperare, apoi de verificare. Comisia Europeană l-a transformat într-unul de verificare întâi, apoi de cooperare. Ei au aceleași responsabilități ca noi. Nu i-a pus nimeni să trimită specialiști mediocri la evaluare. Nu i-a pus nimeni să trimită specialiști care, chipurile, evaluează justiția după statistici. Nu i-a interesat pregătirea profesională a magistraților, deși în ultimii zece ani se puteau face politici pentru pregătirea magistraților. Mi se pare incorectă abordarea C.E. Trebuie să-și ia un blam azi când a făcut un raport atât de critic la adresa României. Vă dau scris că în Bulgaria și Croația corupția e mult mai ridicată, dar ei au stat mai disciplinați decât noi, adică s-au supus fără condiții exigențelor legislative ale Comisiei, or nu poți să impui mereu parlamentelor modificările legislative pe care le vor niște funcționari de la Bruxelles. Responsabilitatea o au Parlamentul, Guvernul și Președinția, nu niște funcționari", a declarat Traian Băsescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boratule ,esti in depresie dupa muistele de fiica-ta si nevasta-ta , alaturi de care iti este rusine sa iesi pe strada ca le abordeaza clientii . Muie psd ? muie ma -ta , de la arabi , turci si alte nationalitati , era sefa curvelor de la colonade si palas , acum e baba , face sex cu tine , amaratule !
4
0
Si PNL si USR sa puna in practica exact asa cum au promis anularea pensiilotr speciale! Nu tapate, coafate, aranjate si ursul merge mai departe! Nu. Asta ati spus asta sa faceti: 1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat. Punct. Si nu le mai plangeti la magiostrati de mila ca pe justitie stam cel mai prost. Si-n plus si-asa au salarii extraordinari de mari si-i mai scoateti si-n plenitudinea varstei la pensie..Bataie de joc, ajunge!
7
1
iti dau eu cacatul la lins ca sa te mai linistesti putin. Si dupa ce te-ai linistit il iei de mana pe unu si-mi mai lingeti cacatul o data in tandem !!! Futu-va-n gat cu cacat de pesedei jegosi !!!
1
5
Era bine cand kovesi raporta statistic cati a bagat la parnaie? Ii placea. In loc sa modifice legile ca sa nu se poata fura statea la panda ca sa prinda corupti si apoi raporta statistic ce multe a facut ea. Acum nu-i mai place ? Europa nu vrea-in Romania- legi care sa impiedice coruptia vrea cat mai multi corupti prinsi. Daca lasi legile proaste se vor gasi unii care sa incerce ca la loterie ca poate nu-i prinde nimeni. Treaba urata e ca unii reusesc asa sa fure fara sa fie prinsi. Modificati legile sa NU se poata fura, sa n-ai ce sa furi si mi ales cum.
3
1
nici ma - ta nu va desfiinta pensiile speciale . Ratatule , poti sa ne sugi pula celor cu asemenea pensii ?....sau nevasta - ta ca ea e obisnuita .
2
8
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii la 45-50 de ani.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920