REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu, senator PMP:

Traian Băsescu, senator PMP:

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 565

"Călin Popescu Tăriceanu își bișnițărește vizita din SUA. De ce? Domnu Teodor Meleșcanu este omul lui. Să spui că Ministerul de Externe nu a vrut să-ți aranjeze o vizită în SUA este o minciună. Eu vă spun unde greșesc ei. Probabil din incultură politică președintele Senatului a vrut să se vadă neaparat: ori cu Donald Trump, ori cu vicepreședintele SUA. Oamenii aceștia se uită în fișele lor și spun: 'Președintele Senatului să meargă la Senat. Ce treaba am eu cu el?' Dar ei pentru poză în mod disperat încearcă să se legitimeze ca oameni politici care au ușile deschise în străinătate, ceea ce nu-i adevărat. În momentul de față reputația alianței PSD-ALDE în exterior este jalnică. Jalnică! Ei nu au acces. A trebuit Călin Popescu Tăriceanu să plătească o firmă de lobby ca să ajungă pe lângă vicepreședintele Statelor Unite să-i facă un fotograf pregătit o poză. Am mai văzut specimene din astea: Ponta cu Blair. Stătea la pândă pentru o poză"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Mananca politica pe paine",manaca securita pe paine,este un mizerabil,care a santajat pe oricine ,pentru interes propriu si slugoi care l-au lins numai pentru a primi favoruri de la "TATUCA".Dupa ce a tistrus flota,pe oricine ,nu exista patura sociala,tot invatamant,sanatate,industrie,agricultura,acum vrea sa fie europarlamentar.Imi este scarba.Apropos,a fost iertat Blejnar,cel care ii raporta situatia societatilor comerciale,pe care sa le mai jumuleasca.Cum era cand lua 25 euro pe mia de tone de motorina care intra prin Portul Constanta?A fost achitat.Ai grija dle.chestor...mi se pare ca eu
2
0
A uitat cand la diverse reuniuni era ca un catelus lasat din lesa . Toata lumea era cu toata lumea , numai el nu era bagat in seama . El o fi uitat dar noi nu am uitat . Ce a facut basescu pentru tara bun ? Sa comportat ca un borfas de cartier si acum dragnea si cu tariceanu se comporta la fel . De ce nu isi pune basescu intrebarea , oare de ce se comporta acesti borfasi la fel ca si el . Nu cunva el a fost un bun exemplu .
5
3
Base a bisnitarit toata Romania,a sprijinit cu tarie marirea statului parallel ,a mafiei,a batjocorit institutia prezidentiala ,a facut Romania de cacat . Continua azi si Iohannis ,insa el beneficiaza totusi de ,,infrastructura'' lasata de Basescu scarbosul. Daca te iei dupa Base,toti in afara de el sunt prosti. E singurul locuitor din tara destept. Azi e contrazis de Iohannis,alt destept . Avem si noi niste sefi,lua-iar gaia pe pustii .
6
4
Base, o fi el ciudat, dar mananca politica pe paine.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108