REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Traian Băsescu, sfaturi pentru viitorul primar al Capitalei: În primul rând, n-aș mai sta de vorbă cu RADET-ul

Traian Băsescu, sfaturi pentru viitorul primar al Capitalei: În primul rând, n-aș mai sta de vorbă cu RADET-ul

Replica API 13 ianuarie 2020 | 01:19 455

Întrebat la Digi24 de ce nu ar mai candida o dată la Primăria Capitalei, fostul președinte - care a fost primar al Bucureștiului între 2000 și 2004 - a spus că în primul rând din cauza vârstei. Dar este convins că ar fi un primar foarte bun. Știe și care ar fi prima măsură pe care ar lua-o, măsură ce ar rezolva problema căldurii și apei calde în București: instalarea unor centrale de cvartal.

„La 68 de ani, 69 de ani aproape... sunt copiii ăștia tineri. Deși, vă asigur că aș fi un foarte bun primar”, a spus Traian Băsescu.

„În primul rând, n-aș mai sta de vorbă cu RADET-ul, pentru că este pregătit terenul încă din 2004 pentru centralele de cvartal. Ca să înlocuiești infrastructura RADET-ului, acum, costă enorm, or Bucureștiul este pregătit, datorită contorizării la scară de bloc și a automatizării celor 750 de puncte termice - făcute în mandatul meu - este pregătit ca la cvartalul deservit de un punct termic din cele 750 să pui o centrală de cvartal. Înlocuirea infrastructurii RADET-ului este atât de scumpă, încât nu mai merită făcută și atenționez că dacă te apuci de un asemenea program, când termini, când ajungi la un capăt, trebuie s-o iei de la capătul celălalt, pentru că asta e viața fierului, a oțelului, a fontei - e limitată. Deci, centralele de cvartal le-aș introduce rapid”, a detaliat Traian Băsescu.

Întrebat dacă ar câștiga alegerile, în cazul în care ar candida, fostul președinte, în prezent europarlamentar, a spus: „Greu de spus, dar cum n-am pierdut niciodată, de ce aș spune că n-aș câștiga?”

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Petrov, turnator si tradator de tara, are atitia bani, incit inca sapte vieti, poate plati toate ziarele si televiziunile, ca sa iasa ca paduchele in frunte. Banii vorbesc, iar romanii pentru el nu reprezinta decit niste obiecte, care, dupa cum declara cu satisfactie: "v-am ciuruit"
1
1
base si la mangalia.
1
1
ba securistule,spune.i lui fiita analfabeta prostiile tale,nu noua. Tu nu mai crapi dreq odata?
7
3
Taci dracului de javra ordinara Basescule, praduitor la Securitate, bagabont corupt care ti-ai bagat curva si neamurile in parnaie.Se mai uita cineva in gura prostului asta?
10
2
stramb betivan urat cocosat tradator marlan mitocan mincinos odios chelios hot ordinar
10
4
Cat am decazut,pana unde mai merge atata nesimtire ,primim sfaturi de la PETROV,a taiat salariile,sporurile,el si BOC,tot ,UDREA este bine mersi,acum toti au amutit,ce se mai aude de ea ,este bine mersi. Sunt atatea interese din partea unora ca astia sa o duca excelent ,doar poporul asta care nici peste 5 mii de ani nu se va destepta,tot el sufera . Adevaratii conducatori de tara i-am tradat ,au murit ca niste caini,BUREBISTA,MIHAI -VITEAZUL,CUZA-VODA...etc .NE MERITAM SOARTA.
14
4
Nu ar sta de vorba cu radetul care oricum nu mai exista, si ar polua si mai mult cu centralele "de cvartal" cum zice el. Deja e poluare la greu in Bucuresti. Europenii nu sunt prosti degeaba cu cogenerarea. Si apropo centralele de cartier tot la un fel de Radet ar fi. Dar incompetenta nu tine cont daca ai fost presedinte sau primar. Apropo ce facea Radet cand erai primar ?? Trista si mani-pulata tara. Politicul distruge tehnicul. Mai deschideti "almanahe" si consultati ingineri adevarati. In UE asa se face. Nu iese un politruc cu pareri.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108