REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Trei angajați care au făcut CHEF pe manele, într-un centru de vaccinare, CONCEDIAȚI. Video

Trei angajați care au făcut CHEF pe manele, într-un centru de vaccinare, CONCEDIAȚI. Video

Replica API 21 septembrie 2021 | 19:54 6375

Trei angajaţi ai unui centru de vaccinare din municipiul Botoşani au fost daţi afară după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini în care aceştia se distrau chiar în spaţiul destinat imunizării populaţiei.

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a declarat, marţi, că a decis să rezilieze contractele încheiate cu doi asistenţi medicali şi un registrator, scrie Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

"Am încheiat colaborarea cu doi asistenţi medicali şi un registrator care activau în acest centru de vaccinare, începând de azi (n.r.- marţi) dimineaţă, ca urmare a comportamentului pe care l-au avut pe care îl consider nepotrivit şi nedeontologic", a afirmat Andrei.

El susţine că faţă de cadrele medicale nu poate fi dispusă o anchetă administrativă, această sarcină revenind Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Cosmin Andrei a precizat că schema de personal de la centrul de vaccinare deschis la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" va fi completată cu alte cadre medicale.

În urmă cu câteva zile, pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini în care cadrele medicale respective ascultau manele şi dansau în incinta centrului de vaccinare. De asemenea, un cadru medical apare făcând scene obscene în faţa camerei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce anume au facut atat de gresit?? Sunt filmulete din toata lumea cu cadre medicale care danseaza si se distreaza.. Chiar si alaturi de pacienti, in spitale, in sectii de oncologie sau la dializa. Glumele astea ii fac mai putini priceputi sau incompetenti?
5
0
Dar ce voiati ma, sa stea ca la priveghi? Mare rahat au facut. Incompetentii angajati pe pile nu sunt concediati.
6
0
Destepti foc..
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108