REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Trei drumuri din județul Constanța VOR FI MODERNIZATE

Trei drumuri din județul Constanța VOR FI MODERNIZATE

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 1321

Lucian Lungoci

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța începe procedurile pentru obținerea documentației necesare pentru realizarea reparațiilor și modernizării la trei drumuri din județul Constanța. În prezent, cele trei drumuri sunt la stadiul de piatră și urmează să fie asfaltate!

Este vorba despre drumul care face legătura între comunele Grădina și Cogealac, de cel dintre satul Coroana și DJ 391 și cel dintre satul Arsa și DJ 391. Toate cele trei drumuri sunt, în prezent, la stadiul de piatră. „În cazul lucrărilor de modernizare, de trecere de la stadiul de pământ sau piatră la asfaltare, este nevoie de expertize tehnice, studii de fezabilitate și autorizații de construire. Urmează să realizăm aceste demersuri”, a precizat pentru „Replica”, Lucian Lungoci, directorul RAJDP Constanța.

În consecință, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța de luna aceasta a fost cuprins proiectul de hotărâre privind împuternicirea RAJDP Constanța să achiziționeze servicii de expertiză tehnică și de întocmire documentaţii tehnice (DALI/SF,PT,DDE) pentru drumuri judeţene, poduri şi podeţe aferente.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lucrurile chiar se misca in tara si la Ct chiar se vad pe partea de drumuri judetene. Dc vine usr si pnl o sa opreasca si drumurile judetene si nationale, dar sa vedem daca o sa zica cineva ceva..... Din pacate nu putem sa vedem lucrurile bine facute si sa taxam doar ce nu e facut
2
0
Bravo Lucian
3
0
In Judetul Constanta chiar sunt bune drumurile. Mergeti voi in Ialomita sa vedeti ce drumuri judetene praf au...
4
0
Am fost in toate judetele tarii, si vreau sa va spun ca noi in judetul constanta avem cele mai bune drumuri din tara. Iar cei care nu cred, va rog sa mergeti si in celelalte judete sa vedeti cum e. Bravo tuturor!
6
0
Ma bucur ca o sa fie reabilitat drumul de la Gradina la Cogealac, drum care il fac zilnic. Felicitari!
6
0
O veste buna. Investitiile in drumuri sunt mereu bine venite
7
0
Eu sint bucuros ca a fost modernizat drumul Mangalia-Negru Voda
7
0
Bravo! Drumuri mult asteptate de locuitorii din Jud Constanta pentru a fi modernizare
7
0
Murfatlar_siminoc, este jaleeeeee
1
0
Dar drumul Pecineaga Amzacea?E varza!Si ar prelua o groaza de masini in drumul spre Bucuresti
3
0
Bravo se mai face ceva si de catre negraciul asta
2
2
Drumul care leaga Ramnicul de Sus de Gradina, DJ 222, e jalnic, nici dupa bombardament nu cred ca ajungea asa......Astept cu nerabdare ziua in care voi ajunge in satul parintilor mei fara sa cred ca am ajuns acolo cu senilata!
5
0
Lungoci asta, neamul lui Dontu, pe cand la puscarie cu toata sleata dupa el de psd'isti hoti si spagari?
7
2
Si cit ii dai lui fratitu lungoci, din contractele astea?
5
0
Deci asta e nivelul unei Regii?????? 3 drumuri ???????
4
0
dr vechi poiana ce da in varianta !!!!!!!!!!!!
1
0
Iar drumul Gradina-Pantelimon care era acum ceva ani asfaltat si la-ti adus la stadiul de pamint si piatra va trebuie alte expertize sau acum figureaza ca asfaltat?
2
1
Drumul Cernavoda - Ion Corvin pe cind?
6
0
La anul ca sunt alegeri
5
0
drumul Pecineaga -Amzacea???!
8
1
AVAND IN VEDERE PRIETENIA SI PARTENERIATUL DINTRE PRESEDINTELE TUTUIANU SI PRIMARUL ALEXA GHEORGHE IN COMBINATIA STRABAG DE LA COGEALAC, POATE SE AUTOSESIZEAZA DNA BUCURESTI . LACHEUL TUTUIANU IMPREUNA CU FRIZERUL ALEXA GHEORGHE SIFONEAZA BANII CJC CONSTANTA PRIN PROIECTE ATRIBUITE DIRECT OAMENILOR DE CASA AI SOCRULUI HONDOREANU ! LA PUSCARIE TALHARILOR
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108