REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tritex Design, băgată în FALIMENT de SPIT Constanța și mall-ul Sun PLAZA

Tritex Design, băgată în FALIMENT de SPIT Constanța și mall-ul Sun PLAZA

Replica API 30 martie 2021 | 00:29 3983

Compania care administrează mall-ul Sun Plaza din București, Societate Dezvoltare Comercial Sudului, dar și Municipiul Constanța, prin Serviciul Public de Impozite și Taxe, au cerut insolvența societății Tritex Design, deținută de frații Alexandru si Bogdan Consulea, care dețin și retailul de îmbrăcăminte prin intermediul brandului Kara. Frații Consulea dețin magazinele de jucării Imaginarium, unul dintre acestea regăsindu-se și în Constanța, în City Mall. La începutul acestui an, s-a deschis procedura generală împotriva Tritex Design.

Tritex Design a fost fondata în 2001 de către frații Alexandru și Bogdan Consulea și este deținătorul francizei Imaginarium pe România. Societatea operează și magazinul de jucării Imaginarium din City Mall, dar și în Sun Plazza.

Sun Plaza Mall

Tribunalul București a admis, în ianuarie a.c., cererea creditorilor Societate Dezvoltare Comercial Sudului și Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța de intrare în insolvență.

Alexandru Consulea

Alexandru Consulea deține și brandul de îmbrăcăminte Kara, dar și restaurantul Amalgam, de la Piața Charles de Gaulle. Afacerea sa este formată din Zahanaua Gastronomică Zexe, considerată un reper al gastronomiei româneşti din Capitală.

magazinul Imaginarium, din City Mall

Le are alături pe soţia sa, Amalia Consulea, chef-ul care creează reţetele din restaurantul Zexe încă de la 19 ani, cât şi pe fiica Anamaria Consulea, care a studiat la Paris tainele cofeturilor franţuzeşti.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ZEXE este o retea de restaurante ,bistruo, braserii unde intalnesti mancare de un mare rafinament, unde vii sa mananci ceva bun ,dar nu sofisticat. Recomand!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468