REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TSD Constanța a împărțit daruri bătrânilor

TSD Constanța a împărțit daruri bătrânilor

Replica API 6 aprilie 2018 | 21:26 469

În Săptămâna Mare, cea care ne pregătește sufletele în speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul Domnului Iisus Hristos și cu ocazia acestei Sfinte Sărbători a Învierii, Tineretul Social-Democrat Constanța, împreună cu Organizaţia Județeană a Femeilor Social-Democrate din Constanța au încercat să ofere, din bucuria dăruirii, zâmbete persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județul Constanța.

Astfel că un număr de 550 de bătrâni aflați în Centrul de Îngrijire și Asistență din Municipiul Constanța, Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă, dar și în cele trei centre din oraşul Negru Vodă: "Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia", "Centrul de Îngrijire si Asistență Sfântul Andrei" și " Centrul de Recuperare și Reabilitare Sfântul Luca", au primit în dar produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale: ouă roșii, carne de miel, cozonaci, pască, fructe și răcoritoare. Prin aceste daruri, reprezentanții organizațiilor de tineret și femei ai PSD Constanța doresc să transmită că minunea Învierii Domnului este speranța spre bucuria veșnică prin bunătate, fiind alături de semenii noștri.

“Am venit cu inima deschisă să le aducem o alinare sufletească tuturor celor care stau în aceste centre, cât și personalului care îi îngrijește. Îi considerăm ca și bunicii nostri și vrem să le aducem bucurie în suflet de fiecare dată când venim la ei, mai ales acum de Sfintele Sărbători Pascale”, a declarat Nicu Roșu, președintele TSD Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa VA fie rusine,ciumelor,puroaielor,v-ati dus cu cerseala la batrini,v-ati dus sa rideti de ei ,nenorocitilor,v-ati dus cu pufuletii AIA mucegaiti,de care a-ti dus si la tiganii de la Eforie ,,panaramelor,VA Mai voteaza ,,pulea,,probabil mortii de la cimitir,CA cei vii s-au trezit la realitatea,la puscarie cu voi,ciumelor rosiii,
0
0
Este vorba de clasica campanie electorala IN AVANS. Paractic mituiesc proprii alegatori.
0
0
Cumva actiunea este ilegala?
0
0
dupa ce a furat tata pana a crapat ,,acum ciutanimea da de pomana,,,ca nu-i de la el.e din furat,.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108