REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tucan continuă să-şi promoveze oamenii: cine este Ionuţ Barbu, reprezentant ALDE în C.A.-ul de la Oil Terminal!

Tucan continuă să-şi promoveze oamenii: cine este Ionuţ Barbu, reprezentant ALDE în C.A.-ul de la Oil Terminal!

Replica API 3 aprilie 2017 | 01:00 1159

Rudă cu cel care îi administrează firma

Rudă cu cel care îi administrează firma

Ionuţ Barbu/ Jean Paul Tucan

În timp ce la PSD Constanţa e deranj mare în ceea ce priveşte întârzierea nominalizării unui nou prefect, care să aibă sprijinul partidului condus de Liviu Dragnea, la ALDE situaţia este… de „cascadorii râsului”! Cu un Daniel Constantin „executat” din toate direcţiile – şi din ALDE, şi din Guvern, susţinătorii acestuia în teritoriu şi-au pierdut „obiectul muncii”: negocierea posturilor cu PSD. De altfel, preşedintele ALDE Constanţa, deputatul Mircea Banias (susţinător al lui Daniel Constantin) nici nu pare să fi contat prea mult în aşa-zisa negociere.

Discuţiile privind funcţiile care ar urma să revină ALDE în judeţul Constanţa, pe la diverse instituţii sau în Consilii de Administraţie ale unor societăţi, par să fie deja tranşate la nivelul aripii Jean Paul Tucan & Co. (adică susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu). Şi-atunci, ne întrebăm: de ce sunteţi, domnilor, parşivi în declaraţii? Lui Banias, bunăoară, i s-a reproşat că nu se bate pentru oamenii săi din teritoriu, că nu sprijină primarii ALDE (doi la număr!) şi că nu depune eforturi să obţină funcţii de la PSD. Despre ce vorbim? Încă dinainte ca în ALDE să se organizeze alegeri la municipiu „peste capul lui Banias” (preşedintele de la judeţ), sub pretextul că nu este preocupat de soarta organizaţiei, Tucan rezolvase deja un post „călduţ” pentru ruda celui care îi îngrijeşte afacerile!

Vorbim despre Ionuţ Barbu, în vârstă de 38 de ani, care este în prezent membru în Consiliul de Administraţie al companiei petroliere de stat Oil Terminal. Conform CV-ului, Barbu se prezintă drept specialist în cadrul SNN, inginer operare CNE, coordonator program de acţiuni corective în cadrul SNN SA Societatea Naţională Nuclearelectrica – Sucursala CNE Cernavodă, respectiv „membru în comisia de negociere cu China General Nuclear pentru unităţile 3 şi 4”. Impresionant! La fel cum... concidenţă fantastică!, Barbu este cumnatul lui Bogdan Aldea. Nu este un secret faptul că Bogdan Aldea este administratorul firmei lui Jean Paul Tucan (vicepreşedinte la nivel naţional în ALDE şi apropiat al lui Tăriceanu). Aldea a cochetat puţin cu ideea de a candida, la alegerile trecute, pentru funcţia de primar al oraşului Cernavodă, iar acum ceva timp se vorbea că ar fi propunerea lui Tucan pentru un post de subprefect sau chiar de prefect al judeţului Constanţa din partea ALDE.

Imediat după lansarea acestui zvon, Aldea a ţinut să ne precizeze că nu doreşte aşa ceva, la fel, Tucan a comentat că şi el şi Aldea sunt „ocupaţi cu afacerile”. În schimb, echipa lui Tucan a anunţat o altă propunere pentru postul de subprefect al Constanţei: fostul primar al comunei Mihai Kogălniceanu, Valer Iosif Mureşan, de profesie aviator (în prezent pensionar). Evident, propunerea lui Mureşan nu are nici o legătură cu ceea ce anunţase, anterior, Mircea Banias, din postura sa de (încă) preşedinte la judeţ al ALDE Constanţa.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/learciu-l-a-lucrat-pe-banias-a-fost-schimbata-conducerea-alde-constanta-311118/

http://www.replicaonline.ro/incredibil-pe-cine-propune-alde-sa-fie-subprefect-la-constanta-312658/

http://www.replicaonline.ro/lovitura-sub-centura-razboiul-din-alde-devine-tot-mai-dur-fratele-deputatului-banias-si-consilierul-tutungiu-dati-afara-din-partid-312478/

http://www.replicaonline.ro/nasul-learciu-si-finul-opreanu-despartiti-de-interesele-politice-coincidentele-bizare-de-la-locul-de-munca-312653/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Totusi cred ca tu esti retard total cu ma-ta si cu tot neamul tau.Cum bai javra cainoasa poti sa scrii asa ceva despre niste oameni deosebiti si cu merite certe printre muritorii de rand.Ionut e mandria orasului Cernavoda ,citeste mai atent boule CV-ul lui ....te reprezinta in comisia de negociere pentru reactoarele 3si4.Cata idiotenie cu ziarul asta de cacat .
13
4
doi retarzi mintali si ultimele dejectii ale orasului Cernavoda.Pe Barbu Ionut l a lansat mama lui fiind contabila veche in SNN iar Bogdan Aldea este baiatul unei familii de betivi.Niste nimicuri cei doi.
9
13
Si Tucan si Bogdan Aldea sunt ca niste mafioti Isi bat joc de clientii lor de la amaratele alea de apartamente care sunt ca niste magazii goale.
10
13
Ionut este un dulce .el ma angajat la spital.acum am gasit un prost care nu este bun de nimic.
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108