REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tucan îşi ia zborul! S-a lansat în afacerea cu zborurile de agrement

Tucan îşi ia zborul! S-a lansat în afacerea cu zborurile de agrement

Replica API 5 august 2016 | 23:01 785

Cea mai nouă atracţie pe litoralul românesc: avionul şi elicopterul de la JT Air, un proiect marca Jean Paul Tucan. Cei care ajung pe litoralul românesc au, de câteva zile, o nouă atracţie, şi anume vizitarea staţiunilor de la înălţime. Astfel, turiştii, dar şi constănţenii, se pot delecta cu peisaje captivante, asta în timp ce vor putea servi un prânz sau o cină delicioasă. Traseul: JT Air Heliport- Mamaia- Cazino Constanţa - JT Air Heliport.

Pentru 200 de lei de persoană, timp de 10 minute, puteţi admira marea, Mamaia, Cazinoul Constanţa ori staţiunile din sudul litoralului de la înălţime sau Delta Dunării, dar nu numai, la bordul unui elicopter. Este un proiect marca Jean Paul Tucan, care a debutat în urmă cu câteva zile. „Nu există serviciul acesta pe litoralul românesc, atunci ne-am gândit să facem un serviciu de zbor, să-l vindem turiştilor, oamenilor de afaceri. Toate lucrurile sunt spre bune, lumea este fericită să zboare, să experimenteze zborul cu elicopterul. Este disponibil tot timpul anului, facem excursii şi în Delta Dunării, şi în ţară. Este un avion care aterizează şi decolează de pe apă, poate ateriza pe orice aeroport“, a declarat Meral Cazazu, reprezentant al departamentului de marketing. Piloţii aflaţi la bordul aparatului de zbor sunt oameni specializaţi, profesionişti de la Aerodromul Tuzla şi Clinceni, Ploieşti. „Este ceva deosebit, accesibil, 200 de lei o tură de 10 minute, pentru o persoană. Toţi au făcut tiribombe, au construit terase, avem nevoie şi de alte servicii pe litoralul românesc“, a mai spus Cazacu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108