REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern

Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 2587

Tudor Chirilă a explodat după ce a fost criticat de presă pentru că a cerut bani de la Guvern pentru el și alți artiști afectați de pandemie. Chirila acuză presa că manipulează. O parte din fanii artistului au fost și ei nemulțumiți de cererea acestuia, fiind convinși că artistul și alte vedete din România au destui bani în conturi încât să trăiască bine.

"Adevărul manipulează mizerabil mințind prin omisiune și acreditând ideea că semnatarii scrisorii deschise către guvern în care se cere includerea artiștilor în schema de ajutor de stat, o fac doar în nume propriu. Unu la mână că așa ceva nu ar fi posbil, doi la mână, din scrisoare reiese destul de clar. Situația în care se află România astăzi, cu o clasă poltiică incompetentă și cu un aparat de stat nefuncțional, se datorează în mare măsură acestui gen de "jurnalism".

Încă o clarificare: scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali. Detractorii nu se gândesc însă că Vama, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vama, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol.

Acum, liber la hatereală:)", scrie Chirila pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare jeg mare cacat acest Tudor Chirila!
1
1
PSD dispare iar rezistii vad deja ca o iau in mana nemaiavand unde si la usa cui sa faca mitinguri. Educativ pentru ong-istii lu peste. Oricum le da tanti Turcan si lor ceva pentru deranj.
3
1
oamenii mor in spitale si guvernului ii arde de cantareti . baniii aia puteau fi investiti in spitale ca nu ne arde de muzica
3
1
Tudor Chirila poate sa explodeze si sa ramana asa, ca e mai prost ca o maimuta, frumos ca un tren de marfa si ingamfat ca un machidon. Du-te si sa vii cand te-om chema noi
5
1
O scarba de om, un artist ratat!
5
4
asa face in sevraj
9
3
rezistenta!!!
4
0
apucati va ba de munca. nu doar de sticle si jointuri. de munca ati auzit? auzi plua mea, sa va dau eu bani sa stati sa zgandariti la chitara. ce voi faceti concerte moca? eu de ce sa va dau bani moca?
13
3
Bai Bula Bai guraliv betiv ce esti Tu faci gura Tu care mereu ai criticat pe toti ca sunt hoti tu care protestai in piata victoriei ca toti sug de la bugetul de stat Unde e morala ta Bai hahalera ce esti ti ai aratat fata
12
3
bulangiule,boschetarule,zdreanta. La munca gunoaielor !!!
13
3
Bai tupeule de Bucuresti, tu ai platit impozite la stat pentru toate ,,cantarile" si banii bagati in buzunar dupa ce ai oracait prin carciumi si pe la terase ? Daca ma apuc sa enumar gasesc cel putin 10 alte categorii sociale cu adevarat nepastuite de aceasta nenorocire. Huuaa bai borfasule.....
17
3
Ceilalti n-au fost buni ca le-a marit salariile si ii invitau la spectacole. Parca dl.asta urla m ie psd si protesta aiurea.Isi platesc lipsa de orizont politic.
12
2
Un zdranganici cu tupeu ! Treci la munca putoare!
16
3
Dupa ce pana acum a latrat la luna,acum vrea si ajutor,dar ce a facut pana acum,ca na fost nici cantaret nici protestatar,eu il conider un simplu santajist,care crede ca va castiga si el un ciolan de ros,din banii nostri,daca tot se poate,dece sa nu profite si el,ca acum profitorii sunt la moda,la munca mai parvenitule nu la milogeala.
15
3
Un tip ca cel din imagine, sa cearaajutor de stat pentru zdranganeala lui care nu tine nimanui de foame. Sunt oameni din ramuri vitale ale economiei care nu au ce manca, iar statul sa-l ajute pe ciufulitul asta ? E o bataie de joc a banului public. Oricat de mult am aprecia muzica si arta, nu putem fi de acord cu astfel de practici care in loc sa directioneze banuil public spre prioritati vitale, il aruncam pe concerte neprofitabile...
20
3
Bai muistule , du-te dracu cu U.S.R.-ul vostru de transexuali ! Muistilor !!!!! Romanii adevarati se pisha pe voi !!!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108