REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudor Chirilă, FĂCUT PRAF de un PARCAGIU! VIDEO!

Tudor Chirilă, FĂCUT PRAF de un PARCAGIU! VIDEO!

Replica API 13 iunie 2019 | 00:38 1535

Scandal uriaș în plină stradă la București. Tudor Chirilă a fost înjurat de un angajat de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei, după ce a intervenit, susține artistul, în apărarea unei femei care la rândul ei fusese înjurată de același bărbat.

Artistul i-a scris un mesaj Gabrielei Firea pe pagina lui de Facebook "Ce aveţi de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotineta (aflată pe pista de biciclete) cu “du-te-n p..a mea de aici”? Cam cât trebuie să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenţa de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?", a întrebat Chirilă, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chirilă.. marș, bă!
0
0
Sa dau la mue la pnl..hai psd, ura psd, sus psddd
1
5
nu l-au dat afara din serviciu pe ala?
5
2
Sunt ale aceluiasi postac psd! Handicapatule ai descoperit internetul?
8
5
Pai ala e un homosexual imputit , care se drogheaza ! Parca el canta " Nu o mai sugeti pe dreapta "?
9
9
Asta e nivelul lui chirila. Era inainte sau dupa?!
7
12
Chirila sugea puta in vama veche dup ce se droga si striga muie psd.... de fapt el cauta pe oricine ofera o muie in in vama pana chiar si pe psd... prefera totusi de la usr muia ca e mai bine platita
10
18
Din pacate, am ajuns sa primim lectui de viata de la niste mediocri. Acest Chirila, un betiv notoriu care dormea pisat pe el acum 15 ani in Vama, a ajuns datorita numelui tatalui sau o persoana publica. Nu cred ca este in masura sa se erijeze intr-un lider al unei generatii tulburate de atatea tensiuni politice. Sunt curios daca si-ar lasa copii sa faca ce a facut el in tinerete ...
18
21
Chirila hartuieste un analfabet pe strada, care da niste amenzi imaginare care se pot anula foarte usoar, si ala nu e functionar public, lucreaza la o firma privata.. Niste handicapati
6
16
drogalau sef.
10
19
Din pacate ai foarte multi cititori neinformati . Comentariile lor jalnice . Inghit stiri false pe care le comenteaza dupa cum se vede . BAI VITELOR , BAI ANIMALELOR . SE PISA PE VOI TUDOR CHIRILA . Nu el a fost in conflict cu acel angajat .
15
11
Mare lucru,un golan a provocat cu insistenta un angajat al primariei care i-a raspuns "mai asa mai ca la tara".Oricum Chirila a mai iesit odata in evidenta fara sa faca nimic pozitiv,din fericire exemplu nu ii este urmat si alte"vedete"uitate de presa.
14
19
Dar d-na cu trotineta de ce nu-si expune punctul de vedere?Ori cat e barbat-su la munca merge ori vine de la amant si trebuie sa se miste repede!Mui3 drogat,mui3 vagaboanta!
4
17
Un GRS INFECT care face umbra pamantul;ui degeaba. Asa sunt 90% din romanii traditionali si adevarati. Niste jeguri needucate si lipsite de caracter. Mi-e rusine ca sunt asociat cu natia asta...fara sa vreau!
14
13
Astia sunt soldatii psd-ului instruiti de codrin stefanescu si radulescu mitraliera! Pe astia cu creierul cat nucas e bazeaza psd-ul!
18
14
Pai muie PSD, draknea, monta etc de pe la mitingurile prietenilor lui Chirila este mai civilizat? Toata societatea este vulgara. A devenit vulgara. Depinde de ce parte a muii ne aflam.
19
10
acel parcagiu nu a putut sa-si dea seama ca era provocat cu intentie, o fi gresit el cand a injurat, dar in urma acelei provocari a continuat sa greseasca si mai mult, putea sa-si ceara scuze si se incheia, dar parcagiul a considerat ca a-si cere scuze si a ceda este o infrangere si tocmai de asta nu a cedat si a continuat sa injure.Cate succese credeti ca a avut acel parcagiu in viata?probabil numai infrangeri, si tocmai de asta nu mai poate ceda, si vrea sa iasa el victorios din orice cearta, si nu cedeaza, si continua scandalul
21
14
Voi cei care sunteti atat de vehementi, atat de agresivi, credeti ca sunteti capabili sa mergeti mai departe? As vrea sa vad cum va rupeti gatul ca sa nu va mai aud. Va salut.
2
16
Ba voi sunteti prosti toti care il sustineti pe Chirila, asta e la fel ca Rares Bogdan , o sa vedeti, vrea un post bine platit de parlamentar sau director pe la un teatru. Asta e tot scopul lui , la fel ca a lui rares Bogdan care are acum salariul de 12 mii de euro. Chirila sunt si unii cu creier care stiu ce faci, prostimea te crede, dar sa nu crezi ca ii prostesti chiar pe toti
18
25
RESPECT Domnule!
21
2
ala de la 19:24: "Tipic pesedist,marlan,vulgar,agresiv". Si conchide, evident ca un gentleman manierat: "muie". Bravo, nulitate! M-ai facut sa zambesc!
8
25
Tipic pesedist,marlan,vulgar,agresiv,imparat la locul lui de munca.Muie Firea ,muie PSD !
19
24
Te arunc in boscheti daca te prind, analfabetule
14
7
Cel mai jegos cetatean al tarii...un jeg ordinar chirila si fra su la fel...o mizerie
22
28
un gunoi, si el si frat-su. Ce sa iasa din scursura aia securista de tacsu.
28
25
Sa-i dam toti la muie lu' Chirila !!!!
34
29
stati cuminti curateniilor
4
4
Chirila-zero
27
23
Baietii lui nea Vanea sunt doi drogangi notorii. Daca eram in locul parcagiului ii dadeam cu belengherul la omulet pana i se apleca.
23
27
observi, ca si mine, ca opinia majoritara e de partea pitecantropului retardat. De aceea trebuie muiti cu cacat toti cei ce tin cu animalul. Si ai dreptate, sunt pesedei jegosi !!! Muie pesede si pesedei !!! Cu cacat !!!
28
21
Comentarii de prisos. Ce pretentii sa ai de la un drogat, lasati-l in lumea lui saracu.
29
31
oglindirea perfecta a situatiei din Romania. Pe de o parte anal-fabetul functional, mitocan si cu spume la gura, care nu realizeaza in turbarea lui cat de idiot poate fi si nu are capacitatea intelectuala ca a jigni un strain, mai ales o femeie, este grav, este o situatie intalnita la tonti pesedeii. De cealalta parte, un om educat, civilizat care are curajul si barbatia sa-si apere principiile sanatoase, urmare a unei educatii frumoase primita de la parintii sai, asa cum sunt toti cei care doresc un viitor democratic pentru Romania! Concluzia care se desprinde de la sine, STARPITI pesedeii!
45
34
Nu sunt de acord cu un asfel de comportament dar norma legala trebuie respectata de orice cetatean. Dreptul la protectia datelor cu caracter personal prevazut in GDPR UE interzice inregistrarea imaginii unei persoane identificabile. Presupun ca dl chirila nu avea acordul inregistrarii si prelucrarii imaginilor.
17
21
la cate betii, droguri, batai si pisat pe el a trait acest chirila toata tineretea lui, acum da lectii de morala, hai sictir.
34
26
Trebuie impacata si capra si varza . Daca sunt mai multe tipuri de vehicule si autovehicule, trebuie sa fim intelegatori, toti au dreptul la trafic.
10
5
For rezist si Chirila zdreanta internationala
28
30
Ma numesc si ma doare n lupa de toti, ma sip si kk pe toti ptr ca sunt smecher. Cand eram mic, ai mei ma hraneau cu Pepsi si alti copii ma invidiau. Acum, beau ce vreau si fumez tot ce vreau si toti sunteti invidiosi pe mine.
7
30
bai lindic hastagist sa sugi cocarul la babalaci incepand cu al lui bunica-tu.Prostovane invata limba romana,bai anal fabetule!Cred ca tu esti ala care faceai sex cu calul ca doar astia de la usere o ard cu sexul in grup, cu animale si sunt nepoliticosi in relatiile cu batranii.Boby prostul satului,nici nu-ti dai seama cat de repede o sa ajungi si tu bosorog iar daca pe noi ne injurati pe voi la varsta noastra, cei tineri asa ca tine, o sa va extermine direct!
23
18
era treaz? poate avea halucinatii de la etnobotanice angajatii primariei sunt foarte respectosi si politicosi
20
23
jegosule cand promovai nr muie psd era corect ? o sa va dea usr la muie la toti votantii , sa muriti de foame , sa va saturati . Daca te cheama Firea si iti da cateva zeci de mii de euro sa ragi pt primarie , ar fi bine ? mai intri prin geam in scara blocului ?
27
24
BRAVO CHIRILA! DOAR TU AI VOIE SA NE INJURI. PARCAGIUL S-A ABTINUT. EU II INDESAM TELEFONUL IN FUNDULETUL ALA LIBER, FUMOS SI REZISTENT.
29
26
ce e aicea bre? toata organizatia de bosorogi pesede care au descoperit internetul comenteaza .ba jegurilor nici toti la gramada nu faceti cit chirila jegurilor bolsevice .si tu nea florea n-ai nepoti sa-i scoti in parc ? staaai si comentezi pe aici .apropo stii ca fita merge la puscarie pt documente sustrase?? hehe
26
28
Acelasi individ care se mandrea ca l-a lovit pe unul la o cafenea se plange ca a fost injurat? Ar cam fi timpul sa nu mai promovam toti terminatii
36
27
Dar "muie PSD"e in regula? Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", zice o vorba. Asa ca acest nimeni in drum, ce poarta numele lui tat-su, merita injurat macar o data in 24 de ore. M--e, T. Chirila! E bine asa?
35
28
Cine pu;a mea este acest Chirila? Cine si cu ce scop il tot mediatizeaza? O nulitate
46
35
Ce a semanat aia culege.
33
26
ma uit ca prostul cand altii ma injura , ce nu ati inteles doar eu am dreptul sa injur sau sa iau la palme pe altii, Muie....Chirila !
40
29
Adevarul e CA Chirila nu trebuie atins nici cu o floare. El e sensibilu' hastagistilor rezist care da mooie la toti numai lui sa nu-i dea nimeni. Doar el are voie sa dea mooie altora.
44
35
Din pacate aceste cazuri sant des intalnite !
28
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108