REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TUDOREL CHESOI, proiect de SUFLET pentru Constanța: GIGACALORIE IEFTINĂ

TUDOREL CHESOI, proiect de SUFLET pentru Constanța: GIGACALORIE IEFTINĂ

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 1491

Tudorel Chesoi, fost consilier municipal și candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, din partea Alianței Național Țărăniste a prezentat câteva din realizările sale, în calitate de consilier local, în perioada 2012 – 2016, dar și unul dintre proiectele sale de suflet.

Politicienii sunt întrebați în această perioadă, pe bună dreptate, ce au făcut pentru oameni. Mulți nu au niciun răspuns. Însă, Tudorel Chesoi, fost consilier municipal și candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, din partea Alianței Național Țărăniste, face parte din categoria celor care au ce spune. „Poate nici nu știi cât de mult te-am ajutat. Pentru că foarte mulți dintre voi m-ați întrebat ce am făcut din postura de consilier, m-am hotărât să vă răspund. Cât am fost consilier local pot să spun că am ajutat peste 4.000 de firme mici și mijlocii din orașul nostru. Ipozitul pe clădirile de inchiriat crescuse de 20 de ori și l-am adus la stadiul inițial, la valoarea inițială. Dacă nu interveneam, foarte multe firme mici și mijocii poate că ar fi închis ușa acestor afaceri. Poate că ar fi dat faliment” a declarat Tudorel Chesoi, candidatul ANȚ la Primăria Constanța.

Proiecte de reabilitare și modernizare pentru unitățile de învățământ

Tot Tudorel Chesoi a mai spus și faptul că proiectele ce vizau reabilitarea Liceului CA Rosetti și cea a Grădiniței Perluțele Mării au fost inițiate de el. „Când am fost ales consilier local, am fost repartizat să fac parte din mai multe consilii de administrație ale unor unități de învățământ. Una dintre ele este liceul CA Rosetti, din al cărui consiliu de administrație am făcut parte în calitatea mea de consilier local. Și așa, m-am hotărât să inițiez un proiect de hotărâre, prin care acest liceu a beneficiat de o sumă considerabilă, respectiv, 735.000 lei. Cu acești bani, liceul CA Rosetti a reușit să reabiliteze 16 camere pentru cazarea elevilor navetiști, reparația acoperișului bucătăriei și construcția unui punct termic cu central pe gaz. La Grădinița Perluțele Mării, printr-un alt proiect de hotărâre inițiat de mine, am reușit să aduc o sumă de 130.000 lei. Sumă cu care bucătăria a fos mutată la parter și modernizată așa încât să poată fi autorizată sanitar” a mai spus Chesoi.

Gigacalorie mai ieftină, la Constanța

Proiectul principal pe care se bazează candidatura lui Tudorel Chesoi, candidat din partea Alianței Național Țărăniste, este cel al scăderii costului gigacaloriei. „Proiectul meu de suflet aduce o gigacalorie foarte ieftină. Dacă reunțăm la CET și construim puncte termice – central de cartier atunci gigacaloria va sosi în casele dumneavoastră la un preț rezonabil, ieftin, 100 sau 150 de lei, față de 537 de lei, cu cât ne vinde CET-ul în prezent gigacaloria. Vă rog să fiți alături de mine și de proiectul meu care aduce avantaje tuturor constănțenilor” a conchis Tudorel Chesoi.

Vă reamintim faptul că Tudorel Chesoi este pe poziția 10 pe listele pentru primar iar Alianța Național Țărănistă este pe locul 12 pe listele pentru Consiliul Municipal Constanța.

Urmăriți în acest clip câteva din realizările sale, în calitate de consilier local, în perioada 2012 – 2016:

Cod Mandatar Financiar Tudorel Chesoi: 21200539

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108