REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tudorel Toader îl pune la punct pe Frans Timmermans: 'Să ne spună punctual, nu pe îngrijorări'

Tudorel Toader îl pune la punct pe Frans Timmermans: 'Să ne spună punctual, nu pe îngrijorări'

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:29 366

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a lansat critici dure la adresa guvernului și Parlamentului României și a făcut, luni seara, apel la autorităţile române să „regândească cursul pe care l-au luat”. El s-a referit la modificările legilor justiţiei şi Codului penal, vertizând că, dacă regulile sunt încălcate, CE nu va ezita să ia măsuri şi să aducă România în faţa instanţei.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a răspuns rapid lui Timmermans, cu care se va întâlni chiar marți, la Strasbourg.

”Mâine merg a Strasbourg cu doamna premier și mă voi întâlni cu Frans Timmermans. Ne-am întâlnit de multe ori. I-am cerut și îi vor cere și mâine să discutăm punctual, nu pe îngrijorări. Soluția cutare nu e bună pentru că afectează pe x, să ieșim din ceea ce nu e documentat. Pe 16, 17, 18 octombrie mă voi deplasa la lucrările Comisiei de la Veneția. Parte din recomandări au fost preluate. Unele dintre ele au fost validate de către instanța de contencios constituțional. Câtă vreme CCR spune că e în regulă, e bine. Nicio lege nu e perfectă, orice lege e perfectibilă.”, a declarat Tudorel Toader la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
1
0
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
2
0
Frans Timmermans un infractor ca si hotul de case Klaus Werner ! Cine sunt acesti doi nimeni daca nu eram noi prostimea care i-am votat si acum regretam. Multa muie la ambii.
1
6
Cind se organizeaza referendumu' ala cu invatamintu' , infrastructura , politicienii curati , ca eu ma asez la coada de acum ???
5
1
Maimuta asta de slugarel nu poate pune la punct nici propriul sau rahat!!!
9
2
Dorelul doreiilor spaima cetatenilor....
7
0
moldoveanul nenorocit nu se poate duce acasa din simplul motiv ca a jurat credinta puscariasului draknea ca il va salva de puscarie- se pare ca nu va reusi si apoi trocul trebuie dus pana la capat- am schimbat legile ca sotia si fiul meu- analfabeti de altminteri- sa ocupe pozitii cheie bine platite in schimbul salvarii puscariasului. Ramane de vazut can va ajunge acesta dupa gratii si cu cine de mana
10
5
moldovean nenorocit dute acasa si lasane
12
5
bagati-ai pula in doamna ma -ta , cine mortii ma-tii e timmermans ? un cacat mirositor ce se crede Dumnezeu ! Nici un stat serios nu il baga in seama , e purtatorul de cuvant al lui soros , mananca si el o paine ! Romania , trezeste - te , UE este o adunatura de banditi care au saracit Romania 1 Tu , asta de sub mine , pupa-ti nevasta ca sa nu te mai obosesti sa ne pupi in pula pe toti .
10
9
un cacat cu ochi, un analfabet se mira ca pe timmermans nu poate sa-l abureasca precum ii minte pe prostii de pesedei ! Multa muie cu cacat postacilor pesedei !!! Muie toader analfabetul doctor doctor profesor, muie dragnea, muie pesede !!!
18
20
adica ad literam,drojdia societatii,e normal ca astia care dau banii-adica U.E-sa puna si conditii.E exact ca atunci cand iti vine o familie de tigani langa casa apoi intra in casa apoi iti pun ei tie conditii ce sa faci tu acasa la tine.Bine ca sa inteleaga unii aceste nuante e nevoie de cei 7 ani de acasa urmati de o educatie temeinica,nu sa ne dea lectii noua tuturor niste analfabeti ajunsi prin mijloace scandaloase la guvernarea Romaniei.Chiar ma bucur ca se ia atitudine impotriva sclerozatilor care ''reprezinta guvernul''
12
15
Toader e un adevarat profesinist, prostimea s-a obisnuit cu retardati de nivelul lui klaun iohannis, dancila, dracnea si bashinescu.. ne lipsesc oamenii invatati si destepti la conducere.
19
17
gata, trage unul o bhasina si vin mustele sa adulmece, danilo, kiki voi sunteti postacii opozitiei, pai cam cate o suta de de al de voi faceti cat tt ca pregatire si inteligenta Pe intelesul vostru multa muie!
15
14
mama matii de nenorocit, libidinos.ati distrus tara asta, cu tot ce-ati facut in ultimii2 ani.nu va mai e frica de nici de UE.suntem catalogati ca si "tara hotilor" din cauza voastra, tradatorilor.dar nu-i nimic, sfarsitul vostru e aproape.....
20
23
aia-s prosti noi suntem destepti, n-asa ? golan mare nea notaru asta !
19
20
m am cam saturat de UE si de cum ne pune ea la punct ca pe repetentii Europei
24
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108