REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudorel Toader: Indiferent de avizul CSM, trimit la preşedinte candidatura doamnei Adina Florea

Tudorel Toader: Indiferent de avizul CSM, trimit la preşedinte candidatura doamnei Adina Florea

Replica API 13 septembrie 2018 | 23:24 372

Adina Florea este propunerea lui Tudorel Toader, pentru funcţia de procuror şef al DNA. Ministrul Justiției a vorbit despre decizia sa, marți seară, la Antena 3.

„Am afișat pe site-ul ministerului proiectele manageriale ca să se vadă viziunea candidaților în privința conducerii DNA-ului, în privința remedierii problemelor reale constatate la nivelul DNA. Fac o altă precizare: concluzia noastră unanimă a Comisiei că este foarte important dosarul, dar este extrem de important și interviul. Vă spun că nu am propus la șefia DNA pe cel sau cea care a avut cel mai riguros și cel mai frumos program managerial. De ce? Pentru că am constatat o mare diferență între scriptic și interviu. Am toată considerația față de fiecare dintre candidați. Dar cel mai bun program managerial nu mi-a creat convingerea că poate fi și cel mai bun candidat, viitor șef la DNA", a declarat Tudorel Toader, la Antena 3, conform dcnews.ro.

Totodată, ministrul Justiţiei a afirmat că, indiferent de avizul dat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cu privire la propunerea Adinei Florea pentru funcţia de procuror-şef al DNA, va continua procedura. „Procurorii din CSM nu vor primi, să zicem aşa, foarte favorabilă afirmaţia mea, dar, indiferent de avizul dânşilor, voi continua procedura şi voi trimite la preşedinte (n.r. Klaus Iohannis) candidatura doamnei procuror. Pentru că, repet, este un aviz consultativ”, a declarat Tudorel Toader.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie gastagilor,USR-ului si celorlalti aparatori ai ciumei cenusii,ai statului paralel,ai abuzatorilor.
1
2
noi cunoastem,PE aceasta,,doamna procuror,,face parte din ciuma Rosie Constanta,impreuna cu mafiotul Stroie ,si cu mafiotul de tatal procuroarei,mos mafiot de 25de Ani in PSD ,si are toata mafia PSD Constanta,in mina,UN securist CA si Stroie,s-o intrebam PE procuroare,cita spaga a luat de la Mazare,Constantinescu,si alti ,,grei,,din Constanta.Asa CA nu merita aleasa,sefa dna sa-i cercetam trecutul,atit ei cit si securist Lui de tata-sau,
2
0
bubosul gargamel se pisa in stilul caracteristic pesedist pe toata lumea. Muie dorel prostul, muie dragnea hotul, muie pesede !!!
2
1
Am vrea ca presa sa ne informeze cate cazuri de coruptie din randul politicienilor constanteni a cercetat d.na Florea, cati au fost trimisi in judecata, si cel mai important- cati au fost condamnati. Pe ultimii 6-7 ani macar. D.na Kovesi avea reusite de 100 la suta la condamnarea infractorilor in Sibiu, de aceea a fost numita sefa la DNA. Criteriul competentei ar trebui respectat pretutindeni, caci altfel va urma dezastrul.
6
3
Adinei Florea, este inca o dovada ca statul paralel este transpartinic.
5
1
Alias tri negi vreau sa ti transmit ca nu ai sange in coaie sau in instslatie.Nu esti in stare sa dai o ordonanta de urgenta.Nu te supara Iordache este cu multe clase peste tine...Mai dezamagit ...tri negi!.
5
2
Bai ce mare scula dorel asta.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108