REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudorel Toader: Vom sesiza CCR cu privire la refuzul preşedintelui de revocare a şefei DNA

Tudorel Toader: Vom sesiza CCR cu privire la refuzul preşedintelui de revocare a şefei DNA

Replica API 17 aprilie 2018 | 00:57 379

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va fi sesizată Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului şef al DNA, conform agerpres.ro.

"În condiţiile în care preşedintele României nu are abilitarea legală şi nici competenţele funcţionale de evaluare a activităţii profesionale şi manageriale desfăşurate de procurorul şef al DNA; în condiţiile în care argumentele care au stat la baza declanşării procedurii de revocare au devenit mai actuale şi mai consistente; văzând legislaţia aplicabilă în acest domeniu; valorificând jurisprudenţa instanţei de contencios constituţional, vom sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA", a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fatuca naspa nu ma lasa sa scriu ca daca nu era iliescu romania era divizata la fel ca yugoslavia , DISTRUSA SI MII DE VICTIME
1
0
Tudorel este o simpla marioneta in mina lui Dragnea,iar in CCR sunt in majoritate neocomunisti afiliati PSD.
2
1
La urma urmei Kovesi asta este doar un procuror adus la DNA de Basau,fara sa fie o persoana cu pregatire deosebita. Daca se duce de acolo,nu sufera nimeni,ca doar nu desfiintezi DNA-ul pentru o nonvaloare. Problema este de orgolii ale unor insi dependent de clica mafiota a regimului imputit creat de Basau. Combaterea coruptiei o poti face doar cu oameni cinstiti si bine pregatiti,nu cu monstri care baga la parnaie nevinovati ca sa bifeze ca merg la munca si pentru ca le place lor sa faca rau,ca alora care omoara caini si pisici in chinuri.
5
6
de ce tataie dai in keovesi si iohanis in loc sa faci stadioane precum chineji sa-i aduci pe toti vinovati acolo tu le dai drumu astia stiu ca nu patesc nimicsi te bacacaresc ca pe un porc mai schimba si tu placa si arunca balacareala la curte si ai scapat chiar daca nu i-ti da vie Dragnea o demisie si gata ca asa au facut toti sa nu uiti de stadioane ca la noi nu mai e cu moartea
3
3
cati iti umfla blana ? ma-ta stie ce faci , sau sunteti in duet ?
2
3
Todiras s-a decredibilizat, se poarta ca o sluga a lui Dragnea.Gragnea in schimb, nu face nimic pe fata, umbla numai cu dedesupturi.
5
2
O s-o futi pe ma-ta, idiotule!
5
3
greu de imaginat, cum o somitate , cel putin asa a fost descrisa la preluarea mandatului, risca, cu bunastiinta, cariera lui si a fiului lui pe care, dupa modelul penalului pe care il serveste si anticipat, a reusit sa-l planteze unde un examen corect si cinstit nu l-ar fi avantajat
6
1
Ptr astia de sub mine.Duceti va langa Ionela Prodan impreuna cu nemtalul si bozgoroaica codruta
4
12
Dorel dorelule esti bun de bancuri cu prosti
9
3
Moarte tsd! La sapun cu voi!!!
9
3
De 2 ani asistam la aranjamentul penalilor, de a scapa de pedeapsa!O tara intreaga,este pedepsita de acesti repetenti penibili! vrem judecarea lor,rapida si eliminarea lor din functii publice!
14
3
Sclav vodo
8
2
Isi sacrifica dracnea toti apropiatii precum pionii intr-un joc de sah, nu mai e mult pana la mat
13
3
Sa ne sugi impresia
1
4
Sa va dati demisia, d-le Tudorel Toader! Aparati hotii, mincinosii si penali ! Rusine ! Intrebati-va studentii, ce parere au !? Va contesta studentii, nu va recunosc, aparati interesele murdare ale politicienilor, sunteti supusul lui Dragnea si Tariceanu, viitori penali, da. Nu aveti credibilitate. Nuu !! DEMISIA !!
22
4
Da ti demisia domnule, da ti demisia pentru ca esti penibil!
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108