REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudose: Sperăm la un scor de peste 35%; poate ne apropiem de 40% după redistribuire

Tudose: Sperăm la un scor de peste 35%; poate ne apropiem de 40% după redistribuire

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:00 1236

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, că social-democraţii speră ca la alegerile parlamentare să aibă un scor de peste 35%, iar după redistribuire să se apropie de 40%.

Mihai Tudose

"Sondajul adevărat va fi duminică şi până duminică se mai pot întâmpla o mulţime de lucruri şi eu sper ca mult mai mulţi români să îşi înfrângă acea unii comoditate, alţii frica de COVID, fiindcă cel mai mare pericol astăzi este PNL în România, nu COVID. Să îşi înfrângă aceste lucruri şi să vină la vot jumătate de oră pentru 4 ani de viaţă. Acela va fi sondajul. Dacă acel sondaj va ieşi aşa cum credem şi sperăm noi, cu un scor foarte bun pentru PSD, peste 35%, ţinând cont şi de redistribuire, să vedem cine nu intră în Parlament, poate ne apropiem de 40%. Să vedem ce fac şi ceilalţi şi, atunci, politica de alianţe sau poate fi un Guvern minoritar cu susţinere parlamentară. Să vedem, asta o vorbim pe 7 decembrie. (...) Dorinţa noastră este, dacă se poate, să guvernăm singuri, prin voinţa alegătorilor", a afirmat Tudose, într-o conferinţă de presă, la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că, în cazul în care PSD va alcătui viitorul Guvern, va coopta pentru majoritatea membrilor Cabinetului membri de partid, iar pentru anumite "ministere-cheie" poate "nişte specialişti", "mai buni" decât cei pe care îi are.

"E o zonă, nu vă dau nume, un minister, unde avem un specialist foarte bun, dar care nu vrea să îşi lase meseria să intre în Guvern", a menţionat Mihai Tudose.

El a spus că nu îşi doreşte să fie premier după alegerile parlamentare. "Dacă va fi nevoie, poate", a menţionat fostul prim-ministru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa sperati ca nu nedau voie sa iesim din casa la vot.Nu ne lasa sa ne miscam.Stiau ca nu vor castiga la Constanta si de aceea au luat masuri impotriva poporului.Vor falsifica voturile.Cu urna la usa si 2-3 se inlocuiesc usor voturile pe drum in alta urna.Votaea la usa este o facatura.Carantinarea Constantei arata clar ca sunt impotriva populatiei.Libera circulatie nu,vot nu putem vota,iesim in strada.Ne-ati furat toate drepturile din Constitutie.
3
3
vine primul ministru japonez cu miliarde in buzunare pentru Romania si tu fugi de el. Zdreanta tradatoare !!!
7
0
Daca va stiti prosti stati dracu acasa! Nu e musai sa voteze toti prostii! Sa vafuta stalin de zdrente ! Ati ingropat romanistanu pe vecie!
5
0
da, lumea o sa va voteze masiv, dar aveti grija sa mariti pensiile, ca astia nu vor face nimic
1
9
o sa luati muia finala !
12
3
Speranta moare ultima dar si prostia oboseste greu!
5
5
Votam Psd ca sa scapam de Pnl -ul fara creier_-----vai de noi !
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108