REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Turcan a răbufnit după cântecul popular interpretat de copii: 'Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor'

Turcan a răbufnit după cântecul popular interpretat de copii: 'Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor'

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 408

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, critică în termeni duri clipul electoral în care mai mulți copii laudă PSD. Raluca Turcan îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că vrea cu orice preț să fure voturi și să se „cocoațe” cât mai sus în vârful unui partid „izolat în Europa”.

„Dragnea se folosește de copii pentru a manipula electoratul!

Să forțezi copii să spună minciuni este cinic, imoral și dovadă de prostie. Va vedea că efectul va fi invers celui preconizat.

Avocatul Poporului, dacă mai avem așa ceva, ar trebui să se autosesizeze.

Vedem cum emoția, inocența și tradiția sunt călcate în picioare de către un politician care nu are decât un singur ineteres: cel personal. Interes pentru care nu ține cont de nimeni și de nimic.

Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor, pe drepturile lor și pe valorile europene. Vrea să fure voturi și să se cocoațe cât mai sus în vârful unui partid putred și izolat în Europa”, a precizat Raluca Turcan pe Facebook, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CCR a desavarsit operatiunea de distrugere a statului de drept in Romania. Dupa ce a transformat fara referendum Romania in republica parlamentara prin vandalizarea functiei prezidentiale, dupa ce a distrus DNA si a pus in genunchi ICCJ, CCR ar putea dinamita probele din mai toate dosarele penale, fie ele de coruptie, crima, viol sau talharie, desavarsind o amnistie perversa.
2
0
Pentru toti pesedistii de sub mine, ba nefericitilor duceti-va si spanzurati-va, atatia prosti ca in grupul sustinatorilor psd nu am mai vazut de mult.MUIE PSD.
1
0
urata taaaare! Vrei sa-ti cante tie?
1
0
Raluca soge pooola lui Stolojan
2
1
cui suge ? buna de cocar purisanca.
2
3
pai dvs ..aveti in fisa postului functia de ...lucratoare cu vaginul!! asa ca asteptam legea de legalizare a prostitutiei , ca sa ajung la dvs!
2
3
tu ai fost din cei ce ati taiat salariile si pensiile , hai sictir la sibiu !
5
4
Turcan arabufnit,hai hai sa ne kkm pe noi.Care Turcan PDL-ista s-au Turcan PNL-ista.Mars la munca lasa bugetul tari sa respire profitoareo,facatoare de nimic ce esti.
7
4
Cand apare curva lui Stolojan pe sticla orice spune, PNLul mai pierde cateva procente.
6
4
Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108