REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Turcan: Ponta trebuie să îşi dea demisia pentru că nu a mers la dezbaterea de la Bruxelles

Turcan: Ponta trebuie să îşi dea demisia pentru că nu a mers la dezbaterea de la Bruxelles

Replica API 13 septembrie 2012 | 00:00 177

Democrat-liberala Raluca Turcan a declarat, marţi, că Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de prim-ministru deoarece nu a mers la dezbaterea din Parlamentul European ca să răspundă "îngrijorărilor" partenerilor internaţionali, preferând să trimită "o echipă de PR", potrivit NewsIn. "Domnul Ponta, din punctul meu de vedere ar trebui să-şi dea demisia de urgenţă pentru că este primul-ministru al României, pentru că ar putea să reprezinte Guvernul României la Bruxelles şi să răspundă cerinţelor şi îngrijorărilor partenerilor noştri internaţionali", a spus ea.

Vicepreşedintele PDL a menţionat că primul ministru a preferat să îşi trimită "o echipă de PR" care să ţină conferinţa de presă "undeva pe holurile PE" şi care "în niciun caz" să dea explicaţii în numele României, cum ar fi putut să o facă Ponta. "Premierul a preferat să-şi trimită o echipă de PR la Bruxelles, care o să facă o conferinţă de presă undeva pe holurile Parlamentului şi în niciun caz să dea explicaţii în numele României aşa cum putea să facă domnul Ponta. În continuare partenerii internaţionali aşteaptă răspunsurile României şi ale domnului Ponta ca prim-ministru cu privire la îngrijorările lansate în momentul campaniei de referendum", a menţionat democrat-liberala.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108