REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Turcu şi Dumitraşcu, video de promovare a unei noi rute de transport! Filmarea a fost făcută într-un autocar

Turcu şi Dumitraşcu, video de promovare a unei noi rute de transport! Filmarea a fost făcută într-un autocar

Replica API 8 iulie 2017 | 01:14 461

Consilierul judeţean PMP Daniel Turcu şi colegul său Aurelian Dumitraşcu, consilier local în Năvodari, au explicat motivele pentru care susţin înfiinţarea unui nou traseu pe ruta Constanţa -Năvodari – Lumina. Expunerea de motive a proiectului prezentat şi în Consiliul Judeţean, însă respins de consilierii PSD, PNL şi ALDE, a avut loc într-un mijloc de transport în comun! Turcu şi Dumitraşcu s-au filmat într-un autocar de pe ruta Năvodari – Constanţa, clipul fiind postat pe o reţea de socializare, cu mesajul: „...ca să mai lămurim un aspect, noi, consilierii PMP, considerăm acest proiect ca un proiect pilot pentru viitorul Program de Transport Județean. Un program care în momentul de față permite operatorilor, din păcate, să deservească cu vehicule de capacitate prea mică sau cu vehicule prea vechi, ceea ce scade drastic confortul călătorilor. Din punctul nostru de vedere, noul program ar trebui făcut în interesul și pentru confortul călătorilor!”.

Video aici:

https://www.facebook.com/Daniel.D.Turcu?fref=ts

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia verificatil si pe tataru care are firma detransport nursen transcom pe ruta constanta-independenta sa vedeti tigaile si carutele supraincarcate pericole pe roti mafiotu asta are monopol pe traseu.tatar tupeist si arogant.
2
0
vereificati si microbuzele maxi taxi Marius gherasim nu detine trama stradala nu se da bilete microbuze defecte se umbla incarcate la masim 45 calatori in microbuz de 15 persoane am depus sesizare laISCTR si politia rutiera mi saspus ca vor dispare la sfarsitul lui iulie nu vor mai primi licienta de transport so vedem si pastadaca nu vom esi in strada pentru siguranta noastra bataie de joc mafia PSD ei detin monopolul in constanta
3
0
Terminati cu TUCANII si cu BABINCIUCII si cu firmele lor de transport infecte !
4
1
Vede prea multi prosti ca tine si de aia le are dilatate.
2
2
are pupilele dilatate Turcu asta....mai tot timpul...stie cineva de ce?
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108