REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Turkish Airlines continuă zborurile de pe Aeroportul Kogălniceanu şi în sezonul rece

Turkish Airlines continuă zborurile de pe Aeroportul Kogălniceanu şi în sezonul rece

Replica API 21 septembrie 2013 | 00:00 150

Zborurile companiei Turkish Airlines trec, începând cu data de 27 octombrie, la programul de iarnă. În continuare vor fi câte trei curse pe ruta Constanţa-Istanbul pe sătămână (miercuri, vineri şi duminică), însă orarul va fi următorul: decolarea din Istanbul va fi la 13.40, iar aterizarea pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu va fi la 14.50; decolarea din Constanţa va fi la 15.50, iar aterizarea în Istanbul la ora 17.00. Anunţul a fost făcut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de Yigit Yalcin, managerul general Turkish Airlines Constanţa. Tot Yigit Yalcin a mai precizat că, în perioada 1 noiembrie - 12 februarie, pasagerii vor putea achiziţiona bilete la preţuri reduse, atât pentru destinaţia Istanbul, dar nu numai. Astfel, cine achiziţionează cu o lună în avans billet pentru Istanbul, preţul porneşte de la 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. În orice alt oraş din Turcia, cu escală la Istanbul, călătoria va proni de la 179 de euro, spre destinaţiile din Europa biletul va avea un preţ care începe de la 199 de euro, iar pentru SUA şi Canada, dus-întors: de la 499 de euro.

După 3 luni de la inaugurarea primei curse Constanţa-Istanbul, Turkish Airlines a prezentat şi bilanţul. Avioanele companiei au transportat 4.500 de pasageri din Constanţa, 65% dintre aceştia cu destinaţia Turcia, iar restul - către alte ţări, cu legătură din Istanbul. "În fiecare lună, numărul pasagerilor a crescut cu 10 la sută din sau spre Constanţa", a precizat managerul general Turkish Airlines Constanţa. Conform lui Yigit Yalcin, Constanţa este o destinaţie promiţătoare, cu valori istorice şi turistice, pe care compania le va promova. "Revista Skylife va promova, în octombrie, Constanţa", a menţionat managerul. Totodată, compania speră că va opera curse zilnice de la Constanţa. Un alt segment este cel de cargo, transport mărfuri şi coletărie. Momentan, transporturile de mărfuri sunt ocazionale. Potrivit directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Cristian Moldovanu, colaborarea cu Turkish Airlines este foarte bună. După Bucureşti, Constanţa este al doilea oraş din România în care operează Turkish Airlines. De altfel, Turkish Airlines este, conform lui Yigit Yalcin, prima companie în privinţa numărului de de ţări în care operează şi pe primul loc în Europa în privinţa aeroporturilor în care operează.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108