REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TURNEUL CAMPIOANELOR. Halep pierde în două seturi cu Şarapova: 4-6, 4-6

TURNEUL CAMPIOANELOR. Halep pierde în două seturi cu Şarapova: 4-6, 4-6

Replica API 27 octombrie 2015 | 15:52 175

Halep a întâlnit-o marți, în al doilea meci de la Turneul Campioanelor, împotriva rusoaicei Maria Şarapova. Halep a învins-o în primul meci al grupei pe Flavia Pennetta, în două seturi, scor 6-0; 6-3.

Simona Halep nu a putut trece peste complexul Maria Şarapova, fiind învinsă şi de această dată.

LIVE TEXT Simona Halep - Maria Șarapova 4-6

GAME, SET, MECI, Şarapova!!!! 4-6, 4-6!

Halep pierde în două seturi cu Șarapova. Sharapova se impune din nou în faţa Simonei, pe care o conduce acum cu 6-0 la capitolul întâlniri directe.

Game Halep: 4-6, 4-5! Simona nu se lasă! Halep își câștigă serivicul și se apropie de de Șarapova! Rusoaica servește din nou pentru a câștiga meciul.

Game Halep: 4-6, 3-5! Simona nu se lasă! Halep își câștigă serivicul și se apropie de de Șarapova! Rusoaica servește din nou pentru a cîștiga meciul.

Break, Halep! 4-6, 2-5! Românca revine după un game mai slab făcut de Sharapova, care a comis 3 greşeli neforţate. Simona serveşte pentru a rămâne în meci.

Break, Sharapova! 4-6, 1-5. Jucătoarea din Rusia s-a apropiat la un singur game de câştigarea meciului, după un joc excelent. A controlat clar toate punctele şi va servi pentru câştigarea meciului!, potrivit digisport.ro.

Game Halep: 4-6, 1-4! Primul game reușit de Halep în acest set. Românca a salvat o minge de break și dă semne de revenire. Simona trebuie să pună presiune pe Masha.

Game Halep: 4-6, 1-3! Primul game reușit de Halep în acest set. Românca a salvat o minge de break și dă semne de revenire. Simona trebuie să pună presiune pe Masha.

Darren Cahill a venit din nou lângă Simona. "Fii mai agresivă cu backhand-ul și blochează mai mult serviciul ei. Dacă vrei să stai în spate, ok, dar dai prea multe mingi pe mijlocul terenului", a sfătuit-o antrenorul, potrivit gsp.ro.

Game, Şarapova! 4-6, 0-3! Simona a condus cu 30-0, după cel mai frumos punct câştigat de ea în acest meci. A pierdut apoi 3 schimburi consecutive, dar s-a ajuns la egalitate, după o minge trimisă în fileu de Şarapova. Au urmat două puncte adjudecate de Maria, cu două lovituri direct câştigătoare.

Fanii Simonei, prezenți în tribune, simt momentul mai dificil și o încurajează pe româncă.

Break Șarapova: 4-6, 0-2! Simona câștigă cu greu acest game, cel mai lung al meciului. Românca a avut câteva reacții nervoase, din cauza deselor greșeli făcute. În final, rusoaica a făcut break-ul și a trecut în avantaj.

Fanii Simonei, prezenți în tribune, simt momentul mai dificil și o încurajează pe româncă.

SET 2 Game Șarapova:4-6, 0-1! Rusoaica a început foarte bine setul și a făcut game la 0. Simona a greșit mult și i-a facilitat misiunea Șarapovei

14.44: A început setul doi! Șarapova servește prima

Simona a cerut pauză de vestiar înainte de setul secund. Jocul se reia după aproximativ 7 minute.

SET 1 ȘARAPOVA: 4-6! Halep a greșit mult cu serviciul, făcînd și o dublă greșeală. Șarapova a avut două mingi de set, dar Simona le-a anulat cu un joc perfect.La 40-40, după un raliu de excepție, Masha a mai avut o minge de set, fructificată cu o lovitură în forță.

Simona l-a chemat pentru prima oară în acest meci pe Darren Cahill, pentru a se sfătui cu australianul în legătură cu tactica pe care să o aplice în continuarea unui meci foarte echilibrat. „Atacă mai mult și pune presiune pe ea. Uneori returnează foarte scurt. Termin-o", i-a transmis acesta.

Game Șarapova: 4-5! O greșeală neforțată și o dublă greșeală a Șarapovei au făcut ca Halep să conducă cu 30-0. Masha a revenit, iar după cel mai spectaculos punct al meciului, scorul a fost egal, 30-30. Cele două jucătoare au ajuns la egalitate, 40-40, iar Șarapova s-a impus și este la un game de cîștigarea setului.

Game Halep: 4-4! După două greșeli ale Simonei, rusoaica a trecut în avantaj, dar Halep a revenit, profitând de faptul că Șarapova a rispit două puncte, și a câștigat game-ul.

Game Șarapova: 3-4! Șarapova a făcut un game bun și a taxat ezitarea Simonei de la fileu. Profitînd și de o greșeală a jucătoarei noastre, rusoaica și-a adjudecat game-ul. La puncte cîștigătoare, rusoaica este la conducere, scor 6-3, dar și la duble greșeli este în față, 3-0.

Game Halep: 3-3! Simona nu are nici o problemă cÂnd servește. Românca joacă tot mai bine și cîștigă game-ul . La 15-0, Halep a cÂștigat punctul, grație unei lovituri de drepta în diagonală, la care Șarapova nu a avut ce să facă.

Game, Sharapova: 2-3! Maria revine la conducere, chiar dacă a fost condusă cu 30-15, într-un game în care a făcut cea de-a doua dublă greşeală a meciului. Jocul s-a încheiat cu un backhand trimis în fileu de Halep.

Game, Halep: 2-2! Simona îşi face pentru prima oară serviciul în acest meci. A servit şi un as şi a controlat toate punctele game-ului, unul câştigat la 15.

Break Halep: 1-2! Rusoaica a început cu o dublă greșeală, anulată imediat cu un as. Simona și-a procurat imediat două mingi de rebreak și a câștigat game-ul după un retur de mare campioană.

Break Șarapova: 0-2!: Simona a început temător și primul game și a fost condusă cu 0-30. Românca a revenit și a devenit mai agresivă, reușind să egaleze. Deși putea cîștiga game-ul, Halep a făcut două greșeli și Șarapova a făcut break-ul.

SET 1: Game, Şarapova! 0-1: Rusoaica a început bine meciul, a profitat de un serviciu bun, dar şi de cele două greşeli neforţate făcute de Halep. Maria a încheiat game-ul cu un forehand în lung de linie la care românca nu a avut reacţie.

13.40: Atmosfera spectaculoasă la Turneul Campioanelor

13.39: Şarapova a intrat extrem de determinată pe teren

13.36: Simona Halep a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să primească în primul game al meciului.

13.35: Şarapova și Halep au intrat pe teren și se pregătesc de încălzire!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108