REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tusac, în prim-plan la descărcarea cisternelor cu combustibil comandate de primărie. Mangalia va avea, o perioadă, căldură

Tusac, în prim-plan la descărcarea cisternelor cu combustibil comandate de primărie. Mangalia va avea, o perioadă, căldură

Replica API 11 februarie 2012 | 00:00 142

Referitor la situaţia de la Mangalia, Biroul de presă al Consiliului Judeţean Constanţa a anunţat sâmbătă că, în cursul zilei de vineri, preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Daniel Cosntantinescu, a purtat mai multe convorbiri telefonice cu viceprimarul Mangaliei, Constantin Filimon şi cu Gabriel Berca, ministrul Administraţiei şi Internelor, având ca subiect situaţia încălzirii centralizate de la Mangalia. "În urma discuţiilor, s-a convenit transmiterea către Guvernul României o situaţie detaliată a stării de fapt şi solicitare de eliberare din rezerva de stat a unei cantităţi de 3600 de tone de combustibil pentru asigurarea funcţionării centralelor termice, cererea urmând a fi discutată în regim de urgenţă în prima şedinţă a executivului. Sâmbătă, ca urmare a refuzului S.C. Callatis Therm de a se aproviziona cu combustibil, s-a convenit transmiterea unei comenzi de către Primăria Mangalia către Rompetrol pentru achiziţionarea a unor prime două cisterne cu combustibil în regim de urgenţă", au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean. Cisternele au ajuns la Mangalia, au fost descărcate, reprezentanţii Callatis Therm precizând, pentru Replica de Constanţa, că urmează să fie furnizată căldură.

Mai precizăm că la acţiunea de descărcare a cisternelor cu combustibil, comandate de Primăria Mangalia, a fost prezent şi fostul primar, social-democratul Claudiu Tusac. Cum comentaţi?

UPDATE: Combustibilul va ajunge pentru furnizarea căldurii preţ de 36 de ore, începând de sâmbătă, ora 21.00.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108