REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ţuţuianu, precizări pe tema Comisiei de control a CJC

Ţuţuianu, precizări pe tema Comisiei de control a CJC

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:00 235

Horia Țuțuianu

Organigrama Consiliului Județean Constanța și-a modificat componența prin înființarea a 15 posturi noi. Anunţul a fost făcut în urmă cu aproximativ două săptămâni, în cadrul unei conferinţe de presă. cu această ocazie, preşedintele CJC, Horia Țuțuianu, declara că introducerea acestor posturi noi au drept scop eficientizarea activității. Ca o noutate, a fost introdus serviciul de analiză strategică și creșterea competivității.

De asemeneam, a fost înființat și un serviciu dedicat promovării turismului. În plus, CJC are, din această lună, şi o comisie de control. Vestea a fost primită cu iritare în teritoriu, mai exact, câţiva dintre primari au ţinut să transmită că ei nu sunt subordonanţii Consiliului Judeţean. „Primăriile şi primarii nu sunt în raport de subordonare cu Consiliul Judeţean. Ce e prostia asta, să mă controleze pe mine o comisie a CJC?”, a comentat unul dintre primarii nemulţumiţi.

În replică, preşedintele CJC Horia Ţuţuianu a lămurit: „Nu îi controlează nimeni. În primul rând, comisia a fost constituită pentru verificarea instituţiilor subordonate CJC, nu a primarilor sau primăriilor. Singura atribuţie care se referă şi la primării este cea de urmărire a modalităţii de cheltuire a banilor pe care CJC îi alocă primăriilor pentru finanţarea proiectelor. Vrem să ne asigurăm că banii sunt cheltuiţi în scopul pentru care au fost alocaţi, atâta tot”, a declarat Ţuţuianu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Controlati-va pe voi mache .
1
0
Si serviciul de audit ce atributii are? Posturi platite bine cu atributii zero Institutiile din subordinea CJC sa fie si auditate si controlate Praf in ochi, posturi caldute pentru obligatiile si pilele lui Tutuianu Ai grija sa nu l urmezi pe Nicusor
1
0
sa nu veniti la aeroportul Kogalniceanu. Va musca cainii si va dau latei curvele lui Artagel. Ma re grija ca deveniti si alcolici daca stati langa directorul economic
0
0
Eu as vrea sa ma controleze Sabrina Nedelcu,cea care asta-iarna facea zeci de mii de oameni ,,putori".Ii arat eu unde sa ma controleze,apropo ce post mai ocupa?
4
0
Auzi Horica, daca tot vrei sa schimbi ceva de ce nu incepi de la spitalul judetean unde cica totul merge bine. Schimba conducerea ca este vai de noi. Grasa doarme, doarme sau este plecat, medicamente cam lipsa, iar de investitii nu mai zic. Deci ce faci mai apari si tu din cand in candprin ziar, sau te apuci de treaba care ne doare pe toti
4
0
Foarte bine. Consiliul Judetean si-a facut Comisie de control. Sa vedem ce fel de control..daca iarasi nu se duc decat la o parte din subordonate, a caror conducere nu le convine caci este mostenita...nu neparat neperformanta...nu-i bine. Caci pe ai lor nu-i verifica nimeni..si tocmai acelora le umfla bugetul.....ca sa vezi ce coincidenta...Si am vazut..controale, amenzi...dar cand se implica CU ADEVARAT IN CEVA CONSILUL JUDETEAN? inclusiv financiar...caci nu or sa vina oamenii cu bani de acasa..
3
0
Bravo Horica ... s-au dus vremurile in care fiecare vrea ce face
3
3
o decizie inteleata gata cu escrocheriile primarilor felicitari consiliului judetean in frunte cu presedintele asta tanar si care vrea sa schimbe judetul in bine e un lucru corect
4
2
Tutuiene ai bagat frica in ei. Nu mai pot face mangle. Normal ca nu le convine.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108