REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UDMR anunţă că nu mai susţine Guvernul: Protocolul de colaborare dintre UDMR şi coaliţia PSD-ALDE, fără obiect

UDMR anunţă că nu mai susţine Guvernul: Protocolul de colaborare dintre UDMR şi coaliţia PSD-ALDE, fără obiect

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 134

Kelemen Hunor

UDMR nu va susţine, începând de joi, nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului, iar protocolul de colaborare dintre această formaţiune şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect, a anunţat joi liderul Uniunii, Kelemen Hunor.

"Începând de astăzi, UDMR nu va susţine nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului. Până la soluţionarea situaţiei cimitirului din Valea Uzului, protocolul de colaborare între UDMR şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect. Considerăm că atitudinea Guvernului este inacceptabilă şi solicităm în continuare autorităţilor să înlăture construcţiile amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului şi să demareze cercetările din oficiu privind abuzurile primarului din Dărmăneşti şi ale celorlalţi autori care au contribuit la escaladarea tensiunilor", a precizat pe Facebook liderul UDMR.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
isi dau cu parerea pe aici unii ca de ce PSD ALDE are protocol cu UDMR pentru securizare majoritate ,pai mai prostalailor cad Grindeanu si Ponta se inchideau in guvern cand Firea manca cacat si semna liste toti jubilati, a aparut Pro Romania toti stim ce cer de stele este pe acolo dar romanul prost ii voteaza boul nu stie decat jos PSD si pe cine pui in loc ? O alianta care fara UDMR nu exista ? Si atunci de ce dracu ii tot injurati pe unguri ?Mocanu tu asta cu muia pesede ai inteles ceva ?
0
0
misto,am sa votez udmereul la europarlamentare pt ca rezultatul este acelasi dam parale unor trantori care nu fac nimic
0
3
Romanii din secuime au o viata extrem de grea. Nimeni nu-i ocroteste. Au fost deja vanduti de PSD. Sun considerati in plus de ungurii sovini dirijati de UDMR. Veniti la vot, poate se poate schimba ceva! Hai Romania! Muuuu...ie psd!!!
2
1
Va dati seama unde s-a ajuns,o fi localitatea Valea Uzului pe teritoriul STATULUI ROMAN dar romani nu ce cauta acolo nici morti.
4
1
Nimeni nu ar trebui sa faca aliante cu cei care doresc super-drepturi si revizionism. Dar politicienii romani, toti, si-o iau periodic de la maghiari. Incet incet e in pericol sa se ajunga la pierdere de teritorii romanesti.
4
1
Era de asteptat. "Interesul poarta fesul"! Alo, Dragnea... Esti pe FAZA !? Vezi cu cine te-ai aliat si ai incheiat protocoale ?? Aveai nevoie de VOTURI d-le Gragnea, dar cu ce PRET ?!
4
1
Sa te ia moartea bozgore
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108