REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Udrea: Dacă PDL îl exclude pe Boc, atunci este la capătul drumului

Udrea: Dacă PDL îl exclude pe Boc, atunci este la capătul drumului

Replica API 6 septembrie 2014 | 00:00 230

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat vineri, la Braşov, că dacă Emil Boc, un reper pentru PDL, ajunge să fie exclus de actuala conducere neperformantă care a eşuat în tot ce şi-a propus, atunci nu se poate trage decât concluzia că PDL este la capătul drumului.

"Nici nu ştiu dacă se mai numeşte PDL, se numea PNL ultima dată. Vă daţi seama unde ajunge PDL dacă-l exclude pe Emil Boc, cel care a dat partidului o relevanţă deosebită atunci când l-a condus. A dus partidul la victorii, a condus guvernul partidului şi a reuşit să stabilizeze economia într-o perioadă grea în care a guvernat. Deci dacă se ajunge ca foşti parteneri ai lui Emil Boc să-l excludă dintr-un partid care astăzi este la cheremul liberalilor atunci nu se poate decât trage concluzia că PDL este la capătul drumului", a subliniat Udrea, candidat al PMP în alegerile prezidenţiale.

Întrebată dacă în cazul în care va fi exclus din partid Emil Boc se va înscrie în PMP, Elena Udrea a spus că primarul Cluj-Napoca este un om cu principii, un om ferm şi consecvent cu lucrurile în care crede. "Susţinerea dânsului este din convingere. Nu cred că se pune problema despre o susţinere a mea. Emil Boc a spus că rămâne în PDL. Acum este membru în Fundaţia Mişcarea Populară, dacă va fi exclus şi dacă îşi va exprima dorinţa ca din Fundaţie să vină în partid, spunem da", a mai afirmat preşedintele PMP.

sursa: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108