REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Udrea: "Voiculescu ştia că Ponta e ofiţer acoperit"

Udrea: "Voiculescu ştia că Ponta e ofiţer acoperit"

Replica API 15 octombrie 2014 | 00:06 230

Elena Udrea a comentat, la Realitatea TV, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu despre postura de fost ofiţer acoperit a premierului Victor Ponta, explicând care sunt implicaţiile acestei dezvăluiri pentru România.

"Poate exista şi o consecinţă legală pentru Victor Ponta, dar cred că e vorba de o implicaţie morală. Obligaţia preşedintelui e să spună lucrurile pe care le crede despre candidaţi, în ideea în care la Cotroceni urmează să vină un preşedinte care are alternative: să ducă lucrurile mai departe ceea ce a început Traian Băsescu în România, reformele, independenţa justiţiei, parteneriatele externe, ori unul care să strice tot şi să întoarcă România cu 14 ani în urmă. Traian Băsescu e obligat pentru toţi cei care au crezut în el timp de 10 ani, pentru toţi românii care i-au fost alături, să spună, pentru viitorul românilor, lucrurile pe care le ştie despre candidaţi şi care i-ar face pe aceşti candidaţi să nu fie pregătiţi să ocupe această funcţie de şef al statului. A spus că va dezbrăca de secrete candidaţii, acesta e unul dintre ele, legat de ilegalitatea comisă de Ponta, dar şi de lipsa lui de moralitate. Pentru cine mai avea nevoie să fie convins că Victor Ponta e un om imoral, care minte cum respiră, aceasta este încă o dovadă", a spus Udrea la Realitatea TV.

Udrea a dezvăluit care este, în viziunea sa, pericolul ca Victor Ponta să devină preşedinte, explicând faptul că este şantajabil şi a spus că este convinsă că Dan Voiculescu ştia despre calitatea de fost ofiţer acoperit a lui Ponta. "Eu nu sunt sigură că preşedintele a vrut să spună aseară neapărat această informaţie. Probabil ar fi spus-o până la finalul campaniei”, a mai declarat Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108