REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ultima dorință a actriței Anne Heche! Cum a salvat 8 vieți înainte să moară

Ultima dorință a actriței Anne Heche! Cum a salvat 8 vieți înainte să moară

Replica API 20 august 2022 | 13:01 859

Povestea cutremurătoare a actriței Anne Heche continuă să atingă oameni din toate colțurile lumii. De această dată, moartea îndrăgitei vedete de la Hollywood a avut efect uluitor asupra unor persoane. N-o să crezi care a fost ultima dorință a regretatei Anne Heche.

Anne Heche

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după un accident grav de mașină. În urma incidentului, vedeta a intrat în comă, iar, câteva zile mai târziu, famila a decis să o deconecteze de la aparate.

Se spune că ai dus o viață bună dacă ai ajutat din plin măcar un om din jurul tău. Ei bine, Anne Heche a făcut un gest uluitor. Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. Povestea nu e deloc una simplă.

Ultima dorință a actriței Anne Heche a fost să-și doneze organele. „A fost de multă vreme alegerea ei”

Conform celor de la Mirror, Anne Heche a ajutat opt oameni care aveau nevoie disperată de un transplant pentru a trăi. Se pare că în încercarea de a găsi persoane care să beneficieze de organele actriței, medicii ar fi întârziat momentul în care trebuia să fie deconectată de la aparate scrie click.ro.

„A fost de multă vreme alegerea ei să-și doneze organele", a precizat familia vedetei într-o declarație.

Abia în momentul în care medicii erau gata să efectueze transplanturile s-a putut lua decizia ca aparatul de ventilație mecanică să fie oprit. Nu se știe câte organe au fost donate.

Povestea tragică a lui Anne Heche. Actrița a murit la 53 de ani

Anne Heche, actriță câștigătoare de Emmy și mamă a doi copii, s-a stins la 53 de ani. Vedeta a murit din cauza unui traumatism cranian și a arsurilor grave, după ce s-a izbit cu mașina într-o casă dintr-un cartier rezidențial.

„Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsit foarte tare, dar trăiește prin fiii ei frumoși, prin munca ei iconică și prin activitatea ei de susținere a unor cauze.

Curajul de a rămâne mereu în adevărul ei, de a-și răspândi mesajul de dragoste și acceptare va continua să aibă un impact de durată", se arată într-o declarație oferită presei de familia și prietenii actriței, conform Filmnow.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108