REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ultima fiţă: starurile fac baie în gheaţă

Ultima fiţă: starurile fac baie în gheaţă

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 1146

Lady Gaga

O nouă fiţă în lumea vedetelor! Lady Gaga, Kevin Hart, Zac Efron şi Orlando Bloom fac băi în gheaţă în scop de tratament. Deşi pot fi foarte riscante, fără ştirea medicului, ei se dau în vânt după aceste băi.

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) susţine că după fiecare concert se reface numai cu băi în gheaţă. Timp de 10 minute dârdâie şi îi clănţăne dinţii, dar nu se dă bătută. Medicii atrag atenţia că băile la gheaţă pot duce la răceli, hipotermie, stop cardiac sau chiar congestie cerebrală, mai ales în cazul celor care au diverse boli, însă ei nu îi pasă. A luat exemplul sportivilor şi al altor staruri care se tratează cu băi în gheaţă. După băile extrem de reci, cântăreaţa face băi fierbinţi timp de 20 de minute, aşa cum fac atleţii pentru a reduce inflamaţia muşchilor şi a durerilor după antrenamente grele. Lady Gaga, care are o avere de 320 de milioane de dolari, se îmbracă apoi cu un costum special timp de 20 de minute, care îi acoperă braţele şi picioarele, pentru a-şi creşte fluxul de sânge şi a-şi repara muşchii.

Actorul Kevin Hart (40 de ani), cunoscut pentru roluri din filme ca „Ride Along” şi „Jumanji: Welcome to the Jungle”, este şi el pasionat de băile în gheaţă. După ce a fost operat, nu demult, în urma unui accident de circulaţie, starul cu o avere de 200 de milioane de dolari a rămas cu leziuni la spate şi a trebuit să înveţe să meargă din nou. Însă e convins că faptul că a făcut băile în gheaţă în trecut îl va ajuta la o recuperare mai grabnică.

Kevin Hart

Actorul Zac Efron (31 de ani), cunoscut pentru rolul din seria “High School Musical”, face şi el băi în gheaţă. Numai că el face exact invers decât Lady Gaga. Starul, cu averea de 24 de milioane de dolari, face mai întâi saună la 156°C, apoi aleargă, după care se scufundă în apă cu gheaţă. Pentru el aceste băi sunt o provocare şi îl ajută să se calmeze.

Zac Efron

Actorul Orlando Bloom (42 de ani) mărturiseşte că îşi face băi în gheaţă cu scopul de a scăpa de durerile sufleteşti.

Orlando Bloom

Chiar şi după ce şi-a refăcut viaţa cu Katy Perry, după divorţul de Miranda Kerr, din 2013, nu renunţă la acestea. Starul, cu averea de 40 de milioane de dolari, susţine că băile la gheaţă îl liniştesc. Dacă sunt făcute după ce este consultat medicul, băile la gheaţă pot aduce beneficii, mai ales pentru atleţi. Uşurează durerile muşchilor şi fac corpul să se simtă bine. De asemenea, ajută sistemul nervos central, favorizează un somn mai bun şi combat oboseala. În plus, scad inflamaţiile şi combat efectele căldurii şi ale umidităţii.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind o sa le inghete uterele,prostatele,cistitele,pasaricile si alte alea,sa vezi ce fitze o sa faca.Cind o sa se scoale de 3 ori pe noapte ca sa se p se,ce fitze vor fi!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920