REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ultimatum pentru SSC Farul din partea lui Făgădău: promovează și vor fi în continuare finanțați

Ultimatum pentru SSC Farul din partea lui Făgădău: promovează și vor fi în continuare finanțați

Replica API 23 martie 2018 | 00:00 179

În cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța, a fost votat un proiect de hotărâre cu 25 de voturi pentru și o abținere, pentru finanțarea Asociației Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța. Totuși, nu a fost liniște cu privire la finanțarea echipelor sportive, Romeo Rezeanu fiind destul de acid cu privire la alocarea acestor bani pentru echipe sportive și neimplicarea în modernizarea centrelor sportive aferente școlilor.

Pe de altă parte, primarul Decebal Făgădău nu este imprudent și a precizat că această finanțare pentru SSC Farul nu vine fără o înțelegere. Pentru a putea fi finanțați în continuare este nevoei de performanță. Așadar echipa a primit un ultimatum.

„La prima discuție, le-am cerut seriozitate, apoi rezultat, adică o dovadă că pot spera la ajutor din partea comunității și după ce am văzut că pe forțe proprii au ajuns la un anumit nivel, am stabilit ca un an competițional să vedem dacă o colaborare produce sau nu rezultate. Tocmai de aceea înțelegerea cu ei a fost una extrem de onestă și de transparentă. Noi vă alocăm această sumă din bugetul municipiului, cu condiția ca voi să promovați. Dacă nu promovați, municipiul nu va mai finanța performanță Liga a III-a. Dacă vedem un trend ascendent, dacă nu vedem niciun viitor... nu putem să tratăm separat efortul privat pe care îl face Gică Hagi, care a adus titlul la Constanța, și separat o inițiativă foarte frumoasă și lăudabilă a suporterilor, dar totuși nu putem să punem egalitate între performanță. Anul acesta este anul în care fie promovează și mergem mai departe, fie dacă nu, vor trebui să lupte pe proiecte finanțate din Legea 350. Știu că nu le convine, dar le doresc mult succes. Ne-am ținut toate promisiunile”, a precizat Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru copiiicare vor sa mearga sa invete nu dai bani primare ! Pentru toate actiunili polii si fotbal in curtea scolii dai !
0
0
Sa vederi ce alocari bugetare de la Cons Jud are CS Cleopatra la rugby, echipa patronata de Chirondojan ! Ultima data si-a tras Tzutzu 3 miliarde de la CJC. Cu facturi naspa justifica el ce fura, no problem!
0
1
Stati linistiti, este singurul primar al Constantei care nu finalizeaza absolut nimic. Latra, e aroganr la maxim, insa toata lumea il ignora.
3
0
Ajutati toate echipele, cu finantare din bugetul local , nu numai sssc farul, aceasta echipa formata numai din golani PITU MUZACA SISCU FARCAS PETRESCU , Sunt si alte cluburi sportive cu rezultate deosebite care trebuie ajutate d-le primar., Performer Constanta---??? Aceasta echipa condusa de condamnatul penal FARCAS VIOREL, care a furat banii de la Confort Urban , sa-si faca echipa de fotbal si de old-boys,in loc sa asfalteze strazile si trotuarele orasului cu banii cetatenilor? a furat banii, a facut denunturi la DNA, iar acum cere banii de la primarie ptr echipa de fotbal , acest hot
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108