REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie

Un actor cunoscut a salvat un bărbat înjunghiat de o femeie

Replica API 3 august 2022 | 00:00 860

Un actor cunoscut a intervenit într-un conflict stradal din orașul australian Adelaide și a salvat un bărbat care fusese înjunghiat de o femeie în plină stradă, potrivit CNN, anunță Mediafax.

Dev Patel, sursa foto: Foto dailymail.co.uk

Actorul Dev Patel a contribuit la oprirea unei „altercații violente" în fața unui magazin din Australia. Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Slumdog Millionaire" și „Lion", Patel a intervenit și a reușit să detensioneze situația, au relatat martorii.

Incidentul a avut loc în orașul Adelaide, potrivit unui comunicat de presă al poliției din Australia de Sud. Altercația a implicat o femeie și un bărbat, care s-au bătut pe stradă și în interiorul unei benzinării. Ulterior, femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în piept.

Victima în vârstă de 32 de ani a primit tratament la fața locului și apoi a fost transportată la Spitalul Royal Adelaide cu răni care nu îi pun viața în pericol. otrivit reprezentanților săi, Patel și prietenii săi au văzut incidentul și au intervenit.

„Dev a acționat conform instinctului său natural pentru a încerca să de-escaladeze situația și să întrerupă bătaia. Din fericire, grupul a reușit să facă acest lucru și a rămas la fața locului pentru a se asigura că poliția și, în cele din urmă, ambulanța au sosit. Nu există eroi în această situație", se arată în declarația furnizată pentru CNN, citează stiripesurse.ro.

La final, agresoarea a fost reținută de polițiști.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212