REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un afacerist din Constanța are INTERDICȚIE de a construi în Mamaia

Un afacerist din Constanța are INTERDICȚIE de a construi în Mamaia

Replica API 28 februarie 2020 | 13:20 1358

Marius Stamate, ce deține firma de construcții Marco Chim, continuă să împânzească Constanța de blocuri. Nu i-a scăpat nici o zonă importantă din oraș, dintre investițiile societății amintim cea din apropierea City Park sau de la intrare în stațiunea Mamaia, Pescărie; de asemenea, a mai ridicat blocuri pe străzile Corbului, Soveja, Adamclisi, Aurel Vlaicu. Un nou proiect inițiat de societate vizează cel din stațiunea Mamaia numărul 425, zona Fostă Pinguin, acolo unde investitorul intenționează să ridice un hotel cu 8 etaje. Numai că, planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, așa că Primăria Constanța i-a făcut ”vânt”, deoarece zona nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat prin P.U.Z..

Marco Chim intenționa amplasarea construcției cu funcțiunea de apartamente de vacanță, propusă să se desfășoare pe două niveluri, cu retrageri succesive pentru etajele 7 și 8. Proiectul era prevăzut și cu o parcare de 13 locuri la parter, 13 locuri la subsol. Blocul ar fi urmat să aibă un total de 46 locuri de cazare

Marius Stamate a mai ridicat în Mamaia și imobilul din zona Pescărie, construcție de ce a stârnit nenumărate controverse, în contextul în care, se plângeau constănțenii, acesta s-a extins pe banda de circulație. Inițial, acest bloc a fost gândit cu 5 etaje însă, ulterior, s a obținut supraetajarea până la 8. De precizat că Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare, toate acestea fiind prezentate pe site-ul firmei, acolo unde sunt menţionate şi diposibilităţile – apartamentele de vânzare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marius este om serios. In loc sa va bucurati ca oamenii construiesc si dezvolta orasul voi aruncati cu pietre. Luati si construiti voi daca sunteti in stare, daca nu o sa locuim si in secolul urmator in ruine si cocioabe construite acum o suta de ani.
2
0
E greu pentru mucani sa se bage in zonele bune peste noi Lor le ramane periferia unde nu avem noi interes
3
5
Omul asta nu este nici insurat nici machedon.nici macar nu il cunoasteti.cainii latra ursul merge pfffff
7
3
Dupa ce a facut un munte de lovele al mai opreste dracu din facut blocuri .Praf in ochii ,abea al asteapta baieti sa le dea spaga .Asa ca tot lumea asta face imperii peste imperii
2
1
make cu branzica intre dinti papuas de la tulcea face blocuri armanamea
11
7
mai bine ar vedea pe la cine umbla curvistina de nevasata-sa... prietenii stiu de ce .
7
3
Constructorii de blocuri ar trebui stopati de tot. Au distrus arhitectura orasului si statiunii Mamaia.
21
2
nu sunt prosti constructorii. sunt prosti aia care fac credite si le cumpara apartamentele ce stau sa cada. la primo la zelca ati vazut ce subtirel este ? la prima vijelie mai mare zboara sandramaua cu totul.
16
4
Nevastasa. Ce face
8
1
pai cand era mana in mana cu mazare construia unde vroia muschii lui.cum gasea o parcare goala,hop si blocu' lu' stamate!! acum.....
18
1
Amaratul e doar masca pentru Mazare, ca multi altii.
9
1
Stamate mukan sadea. Ca si 90% din constructori. Draq de zdrente si koorve
13
6
Construiesc si nevestele lor se bombardeaza cualtii!
18
4
Cine ia inlesnit calitatea de spagar pe care o specificati in comentariu? Organele abilitate. Eu cand va zic ca, coruptia ucide!
15
2
Vai de noi asta nu e make! De fapt 90 % din constructorii constanteni de blocuri nu sunt make! Da se bate moneda pe 10 % ca da bine.
16
10
Un oportunist spagar ca toti
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108