REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un ANGAJAT de la CNE Cernavodă a DECEDAT în timpul unei ŞEDINŢE de instruire

Un ANGAJAT de la CNE Cernavodă a DECEDAT în timpul unei ŞEDINŢE de instruire

Replica API 14 octombrie 2020 | 20:12 3537

Evenimentele se ţin lanţ la Centrala Nuclearelectrică din Cernavodă. În timp ce se afla în timpul unei şedinţe de instruire, unui angajat i s-a făcut rău, fiind solicitate și cadrele medicale. Din nefericire, acestea nu au mai putut face nimic pentru bărbat, evenimentul soldându-se cu decesul angajatului.

Un caz ciudat a avut loc la SNN SA SUCURSALA CNE CERNAVODA. În urmă cu câteva zile, în jurul orei 14:30, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat. Liviu M., lăcătuş-mecanic, se afla în timpul unei şedinţe de intruire periodică în ceea ce priveşte securitatea muncii şi situaţiile de urgenţă, când i s-a făcut rău. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Orăşenesc Cernavodă pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat în aceeaşi zi, în jurul orei 14:30.

Se fac cercetări în acest caz

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate, răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Amintim că şi în luna iulie a avut loc un deces la Centrala Nuclear Electrică Cernavodă. Un bărbat din personalul contractor al centralei a decedat în urma unui accident. Din păcate, deşi serviciul de ambulanţă a ajuns la faţa locului în timp rapid, s-a constatat decesul.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ah ce imi place sa mai fur din centrala bani si sa ma duc in Bucuresti la barbatei. Nu stiati ca sunt gay ?
3
0
Ce treaba are ganea? E prea mic el in centrala, nu conteaza parerea lui...
1
0
Stresati si bagati oameni in pamant cu procedurile voastre.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108