REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un Audi s-a făcut PRAF în drum spre Valu lui Traian

Un Audi s-a făcut PRAF în drum spre Valu lui Traian

Replica API 30 martie 2018 | 12:21 417

Zi cu ghinion pentru un șofer! Acesta a condus pe DN3, către localitatea Valu lui Traian, iar în dreptul unei benzinării, unde o autoutilitară ocupa prima bandă de mers neregulamentar, și-a distrus autoturismul. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la accidentul rutier care s-a produs vineri, 30 martie, pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerei din autoturismul Audi. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

Ce spun oamenii legii

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 10.30, un bărbat, de 37 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Bratianu, unde în zona unei stații peco, a intrat în coliziune cu o autotutilitară, condusă de un barbat, de 60 de ani, aceasta fiind oprită neregulamentar. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 36 de ani.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietene , dupa ce depasesti iti este greu sa revii pe banda 1??? Nu stiu care isi ia sosea , tu care esti orgolios si nu revii pe banda 1 sau ala care vrea sa ciurcule mai repede.daca circuli cu viteza legala , nu iti da dreptul de a bloca banda 2...nu conteaza ce masina ai, este doar discutia de omul care conduce acea masina si respectul pentru ceilanti conducatori in trafic!
4
5
Deci daca fiita are febra poti sa incalci viteza si drepturile celorlalti..ca doar tu ai nevoie mai tare. Cand te sui la volan respecti legea, indiferent de febra. Asa daca facem toti ca tine ajungem in jungla...oh wait
9
2
Scoala t0ny tata!nu mai dormi pe banda 2, treci pe banda 1 ca aia este pentru mers, banda 2 pentru depasiri! dar cu dreaqu sa te depasesc cand tu dormi, iar eu alerg sa-mi duc copilul la spital ca are febra sau hemoragie, sau orice alt motiv iar ambulanta vine dupa 2 ore! Datorita unor lighioane ca tine se circula cum se circula! Sau te erijezi in aparatorul legilor rutiere si ma impiedici sa nu depasesc viteza legala? si apropo, n-am bolid, am Logan!
8
5
oprirea este interzisa!PAI DA este perfect corect! dar problema este alta! cred ca nu a oprit sa cumpere o cafea! ia gandeste,pe drum national neavand banda de urgenta si se strica matahala ce faci?stai ca o sa ziceti ca nu a vea semne alea alea! pai poate atunci s a stricat habar nam! dar ala cu siguranta nu s a oprit in fata lu ala cu audi,boul cu ozn pe sosea nu a fost atent ! genu asta de oameni in care tu mergi pe banda 2 cu viteza regulamentara la ,vine din spate si da flash sa te dai! majoritatea meltenilor care cumpara boliduri cred ca si au cumparat si sosea! asta e problema la noi!
41
3
Ce a cautat mosu sa opreasca acolo unde sunt si separatoare .....si pe multii ii roade invidia ca cica ala avea audi ca era machidon ..fratilor ce plm cauta mosu ala sa opreasca acolo dupa la 50 m la intrarea in peco ... daca cineva a intrat in peco fara sa semnalizeze crezi ca mai ai timp sa eviti ...asai Romanu Betivan si Pupator de Oase si cea mai invidioadasa Natie
6
15
E machidon din tomis nord.
4
8
Art. 142 lit. m din H.G. 1391 .Reg. pt. aplicarea O.U.G. 195-2002 Republicata . Oprirea vehiculelor este interzisa pe drumurile nationale .
9
1
Cel cu autotractorul a oprit...unde scrie ca pe drumul DN nu ai voie sa opresc ? Bou a fost cel cu Audi
7
23
Ala inconstient si parcat ocupand b1 si probabil se mergea in coloana pe b2 iar popa prostu cu audi a vrut sa arate cat de smecher e el si sa depaseasca coloana pe b1 sperand ca il ajuta Dumnezeu sa intre la timp in b2 insa nu a tinut smecheria si de data asta. Pacat de pasagera ca din cate inteleg e singura vatamata, eu ii sugerez sa se constituie parte vatamata intr-un proces si sa il tina ocupat cu niste termene de judecata pe fraieru asta. Drumuri bune sa aveti si cascati ochii
13
2
Mosu cu tirul.....deh, handicapat. Dar tu cu AUDI-li chiar atat de tont sa fii sa intrii in el? Valoarea masinii de multe ori nu este proportionala cu valoarea ta sau cu cata materie cenusie ai in cap!
10
7
Deci, daca cineva e parcat neregulamentar, celorlalti soferi li se inchid ochii si nu mai vad in fata. E logic.
9
5
cand doi prosti se intalnesc pe acelasi drum .Inteleg ala a parcat neregulamentar .Da cum u dracu sa nu vezi un camion si sa intri ca boul in el ,conducea legat la ochi ?
18
3
Toti prosti si analfabetii au permis in tara asta. Toti parliti merg cum ii taie capul.au impresia ca regulile sunt puse pentru ozn uri. Daca sunteti prosti platiti,ori cu bani ori cu viata. Mult noroc!
4
4
hahahhahahhaha. a dat machidoanca cu nasu' in bord. hahahhahhah
13
9
Dar ciobanul cu Audi care merge ca boul fara sa se uite pe unde si se infige in tot ce-i iese in cale ce cauta pe drum? Mai si ganditi si cascati ochii!!!
24
4
Dupa ce au montat acele idioate de separatoare, ce dracu cauta ala parcat acolo?.Parcheaza cum le vine, nu au nici o treaba.
14
12
Ce cauta idiotul de cioban stationat pe Banda 1.fiind si separatoare instalate Numai ciobani pe sosele
14
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108