REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un autocar cu 25 de pasageri la bord s-a răsturnat într-o râpă: Au fost trimise mai multe ambulanțe

Un autocar cu 25 de pasageri la bord s-a răsturnat într-o râpă: Au fost trimise mai multe ambulanțe

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 149

sursa foto: www.bzb.ro

Un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat, marți seara, la ieșirea din Codlea, județul Brașov. Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Brașov, autocarul cu 25 de pasageri s-a răsturnat, marți seara, la ieșirea din Codlea, scrie mediafax.ro, conform stiripesurse.ro.

Din primele informații reiese că patru dintre cei 25 de pasageri sunt răniți, victimele fiind conștiente.

La locul accidentului intervin două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială cu apă și spumă și pompierii voluntari din Codlea.

Un număr de opt victime au rezultat în urma accidentului produs marţi seara pe DN 1, după ce un autocar s-a răsturnat la ieşirea din Codlea spre Făgăraş.

Toate sunt conştiente şi prezintă traumatisme minore, trei fiind transportate la spital, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au refuzat transportul la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

''Un microbuz de la ISU Braşov a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocar având în vedere că în zona producerii accidentului sunt condiţii de iarnă şi vântul suflă cu putere. Pasagerii din autocar vor fi transportaţi la remiza de pompieri din Codlea, de unde vor fi preluaţi de un alt autocar'', a mai spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei citate, deoarece din autocar sunt scurgeri de carburant sunt asigurate măsurile care se impun la faţa locului, fără a exista pericol de explozie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta denota cum se iau examenele la scoli si profesionalismul si experienta oamenilor. Cine plateste suferinta lor, tratamentul, vizitele la doctori, inposibilitatea de a munci sa asigure existenta familiei, etc ca doar nu au ajuns asa din vina lor.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108