REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
10.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Un bărbat a amenințat că se aruncă în gol de pe un stâlp, în Năvodari. Video

Un bărbat a amenințat că se aruncă în gol de pe un stâlp, în Năvodari. Video

A.V. 13 februarie 2023 | 14:21 4694

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de luni, 13 februarie a.c., în Năvodari, acolo unde un bărbat amenința că se sinucide. Este vorba despre Florin Laurenţiu Odică, un vechi cunoscut al oamenilor legii.

Un barbat a amenintat ca se arunca in gol de pe un stalp, in Navodari. Video

Pompierii constănţeni au fost sesizaţi, luni, 13 februarie a.c., cu privire la o persoană care s-a urcat pe un stâlp din Năvodari, amenințând că se sinucide.

La fața locului au intervenit autoscara, o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și un SMURD. De asemenea, la fața locului este așteptat și un negociator din cadrul IPJ Constanța.

Un barbat a amenintat ca se arunca in gol de pe un stalp, in Navodari. Video

Motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest extrem este legat de faptul că ar fi fost dat afară de la locul de muncă. Se pare că bărbatul nu se află la prima faptă de acest gen. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a mai amenințat că se sinucide din dragoste.

Un barbat a amenintat ca se arunca in gol de pe un stalp, in Navodari. Video

Odică este un vechi cunoscut al oamenilor legii

„Odică fără frică”, este o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii. Şi în trecut se ocupa cu tâlhăriile, motiv pentru care, în anul 2008, se afla la Penitenciarul Poarta Albă, unde avea de ispăşit 6 ani de închisoare. Era inclus într-un program în care avea destulă libertate, ocupându-se de treburi gospodăreşti, dar, cum a fost implicat într-un scandal cu un alt deţinut, i s-a tăiat „macaroana”. Supărat că trebuie să stea numai în celulă, Odică s-a apucat să-şi bată joc de angajaţii penitenciarului. Şi-a bătut de vreo patru ori cuie în cap, fiind astfel transportat la spital. Ajuns acolo, se răzgândea şi nu îşi dădea acordul pentru o intervenţie chirurgicală. Cum, fără acordul lui, medicii nu puteau face nimic, era adus înapoi, în penitenciar. Aici, îl apucau durerile şi vroia la spital. Ajuns acolo, iar se răzgândea şi tot aşa.

În toate aceste curse spital - penitenciar, individul a ajuns chiar şi la o unitate spitalicească din Bucureşti, unde nu s-a abătut de la regulă, bineînţeles. Ulterior a fost prins la furat tot în Năvodari.

Odică amenință în direct că se sinucide

Urcat pe antenă, Odică și-a făcut publică intenția de a se sinucide. În video, bărbatul vorbește despre motivul care l-a condus să recurgă la acest gest.

La fața locului a ajuns și presupusa parteneră a lui Odică. Aceasta nu își explică motivul pentru care bărbatul a ales să se urce pe stâlp. ,,Nu știu ce s-a urcat”, a spus aceasta. Și colegii bărbatului au ajuns la fața locului încercând să-l facă pe acesta să coboare.

Video:

 
Video:

Video:

Update:

După mai multe ore de negociere, Odică a fost dat jos de pe stâlp și condus la secția de polițe din Năvodari.

Ce spun polițiștii

Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în cursul acestei zile, în jurul orei 13.40, prin apel la 112, să intervină în orașul năvodari, în cazul unei persoane care amenința că se aruncă de pe un releu. Bărbatul se afla la o înălțime de peste 20 de metri. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autoscara, precum și o ambulanță SAJ. În sprijin au sosit și polițiștii din cadrul IPJ Constanța cu un negociator. După aproximativ 4 ore de discuții, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost convins să coboare de pe releu. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost condus la sediul poliției orașului Năvodari.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va uitati la asta, mai bine vedeti AM DECONSPIRAT GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT DE LA POLITIA LOCALA NAVODARI, ala de pe yt
1
0
Se numește regie, Odica e copilul pușcăriei, daca il lăsau acolo fara sa il bage in seama, cobora singur si daca se arunca, ca diliul era in stare, mare pierdere nu era dar dădea rau la ISU. Asta trebuie jupuit si dat cu sare
4
0
Olteanu Mihaita pe acolo, politist local, gata ggata sa intervina... Cand scuipi lumea pe strada, fiind in timpu liber, oare ce se intampla? Atunci nu mai esti politist local? Oltene... cum ma intrebai... "ce faci Boss?" iti zice domnul p******r ce fac..., cat fac si mai ales cat sunt parte civila in dosarele tale, stii... ai mai multe. Salutari de la partea civila... tot iti iau!! Aveam telefonul pe rec, cand m-ai scuipat... se vede, se aude... inregistrarea fiind propusa la dosarele tale penale!
6
2
Dupa moaca parca-i Haplea.
2
0
Da aruncate ma odata ce mai astepti sau vrei sa stai acolo ca c****a-n par pana maine dimineata.
7
1
Unu, doi, trei!
7
0
Lasati-l sa se arunce nu va agitati
7
0
Este Pocora . Ma prins iar cu nevastsa
8
0
O fi Matei ,fostul primar,Nu-l mai iubesc fetele ca e prea urat si nu mai tine cu bani
4
3
Da hai domne odata, sari ca ma grabesc.
8
0
Acum este vremea ta! Fa-ti de cap
8
1
Daca e Vasi Balasa tinichigiu lasati-l sa sara. Nu e nicio paguba.
4
4
Sari!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212