REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un bărbat a MURIT pe plajă, la festivalul NEVERSEA!

Un bărbat a MURIT pe plajă, la festivalul NEVERSEA!

Replica API 8 iulie 2019 | 15:35 397

Tragedie în ultima seară a festivalului Neversea! Un bărbat s-a stins sub privirile celor prezenți duminică, 7 iulie, pe plaja Modern. Bărbatul a căzut inconștient în perimetrul festivalului. Acesta a fost descoperit de un voluntar SMURD. Au fost solicitați la fața locului polițiștii. Numărul 112 a fost apelat în jurul orei 21:15, cu privire la faptul că o persoană a decedat pe plajă.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani cu domiciliul din București. S-au dispus măsurile specifice pentru efectuarea cercetării la fața locului. De asemenea, s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a efectua protocolul de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsuflețit nu sunt urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neversea... cel mai elocvent exemplu de coruptie, hotie, mafie, etc... pe tine daca mergi acum cu masina pe plaja te amendeaza, ei au avut voie in timp tu nici sa faci plaja nu mai puteau. Incasari de zeci de milioane de euro direct la Nastase. Cand vom vorbi ruseste la Neversea???
0
0
Prostilor, treaba e sa stai pe yachtul tau si sa bei ceva bun, nu s-o arzi in parnaia aia aglomerata de neversea. La un moment dat, de plictiseala, mai arzi si cate-o pustoaica rebela si neinteleasa. Da, de-alea pe care voi mai mult le plimbati si le suportati mofturile.
1
1
Va informam sa nu mai consumati decat droguri de la dealerii autorizati de noi ca de asta se intampla atatea. Noi confiscam si punem pe piata droguri calitate buna.
5
2
Vreau sa multumesc colectivului Replica pentru libertatea de exprimare pe care o acorda. In aceste zile, cand in tari precum Suedia sau Germania, autointitulate campioane ale drepturilor omului, un comentariu absolut neutru la adresa migrantilor este sters instantaneu de pe retelele de socializare si, mai mult, poate duce la pierderea jobului, prin categorisirea sa ca rasist si comunicarea catre angajator, Replica in particular si Romania in general apar ca adevarate insule de normalitate si reprezinta speranta ca, cine stie, poate ca lucrurile se vor indrepta si la noi.
2
2
La colectiv tampiti aia de organizatori au pus artificii si au dat foc involuntar localului dupa care au spus ca pompieri sunt vinovati de parca aveau autorizatie pentru spectacol cu foc de la ISU.Aici nu statul e vinovat ci uni directori care au declarat ca spitalele lor sunt mai curate decat cele din germania si cand colo din cauza infectiilor intrspitalicesti au murit oameni pentru ca asa s-a facut si se face la noi,se scriu rapoarete care sa dea bine.
3
0
Mai mult ca sigur i-a pus cineva ceva in droguri...
2
1
ce cauta mosul asta acolo? avea 35 de ani
3
0
Din nou a fost platit tribut de viata omeneasca pentru un festival satanic. Pacat de tineretea lui! Dumnezeu sa-l ierte!
9
13
Imi place de comunistii astia care comenteaza anit Neversea! Ba da unde erati ma cand Iliescu ne omora la minediare si la revolutie? Unde ati fost cand fratii nostrii au ars de vii la Colectiv din cauza gunoailor si tradatorilor de neam si tara pe care-i votati de 30 de ani? Unde ati fost cand tara s-a vandut bucata cu bucata? Neversea si USR este de vina pentru cacaturile pe care le-ati sustinut in ultimi 30 de ani! Moarte sa vina dupa voi relicve comuniste ce sunteti!
15
3
La nebunia care a fost acolo ma asteptam sa fie mult mai multi decedati.
9
2
Un tanar a murit iar niste suboameni isi bat joc prin comentarii care le arata nimicnicia sufleteasca,gaunosenia umana.
9
1
De ce nu i s-au prelevat organele? Era ORTODOX CRESTIN? Sau din IAD nu-i folositor nimic vietii vesnice.
5
6
Totusi bilantul e bun, doar un mort e bine, dar pt. asta tb. felicitati medicii care au raspuns imediat la nevoile drogatilor si betivilor.
14
4
Cat sa reziste si corpul la 34 de ani ? A vrut sa tina pasul cu aia de 14-15 ani la droguri si n-a reusit. La varsta asta nu mai poti sa bagi 3 zile la rand..
17
6
La 34 de ani sa mori pe plaja la un eveniment muzical asa pur si simplu.Si cand acolo e o mare de oameni cum de a fost descoperit de un voluntar cand se sta ticsiti unul langa altul. Cum cei din jur nu l-au vazut jos, mort?? Ori stirea voastra e aiurea ca de obicei.
9
1
NEVERSEA EGAL NEVER...MUIA...PROMOVATI GOLANIA SI DESTRABALAREA IN ROMANIA.
10
8
A mancat prea multa canepa.
8
8
Drogurile isi fac efectul in 2, 3 ore. Daca nu ai rabdare continui sa te droghezi pana simti efectul. Asa apare supradoza de substante. Daca timp de 2 ore te droghezi continuu si nu ai rabdare, mori.
12
5
o fi tras praf de creta pe nas
4
7
n-o fi achiesat omu la manelele lui Minune, la care ceilalti erau in delir, cunoscand mai bine versurile decat insusi manelistul. nu-i usor sa te duci la un festival techno sa realizezi ca esti inconjurat de o mare de manelisti autentici.
22
2
Vand porc de craciun..70 de kg la 12 lei kg taiat
6
5
jertfa pentru neversea altarul necuratului
15
10
Apa plata cu lamie ...
5
3
La ce te poti astepta de la comentacii plini de ura de la Replica?
11
7
Or sa inceapa toti distrusii sa comenteze cu drogatul a bagat droguri in el pana a crapat si alte chestii...
9
13
Asa a ajuns ROMANIA ?!?! Pacat !
15
8
Nicio editie neversea fara mortaciune.
17
7
Vorbiti ca prostii sarmanilor , stati acasa la antena 3
20
25
Amestec de stupefiante
17
7
Prea multe droguri de la neversea
23
6
de la apa plata...
17
5
prea mult pt bucurestean...
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212