REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bărbat băut a făcut CIRC pe stradă: a ameninţat că se sinucide! Este un „client” frecvent al Ambulanţei

Un bărbat băut a făcut CIRC pe stradă: a ameninţat că se sinucide! Este un „client” frecvent al Ambulanţei

Replica API 4 august 2016 | 00:07 94

„Spectacol” cu repetiţie

„Spectacol” cu repetiţie

Sursa foto: romaniatv.net

Imagini teribile în plină stradă, la Constanţa! Un individ turmentat a susţinut un spectacol gratuit, în centrul oraşului, încercând să-şi taie venele. Scenele de groază au avut loc marţi seara, în jurul orelor 20:00, pe bulevardul Ferdinand. Bărbatul nu şi-a motivat în vreun tentativa de a-şi pune capăt zilelor.

În seara zilei de marţi, Secţia 3 de Poliţie Constanţa a primit o sesizare în legătură cu o tentativă de sinucidere. Bărbatul în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi manifesta un comportament recalcitrant. Mai grav este că totul s-a petrecut în centrul oraşului, pe o stradă populată, încercând, astfel, să-i facă pe constănţenii martori la nebunia lui. Conform oamenilor legii, acesta nu a invocat nici un motiv pentru dorinţa pe care o avea, iar în cele din urmă poliţiştii au reuşit să aplaneze situaţia. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa s-a deplasat la faţa locului, moment în care medicii i-au acordat primul ajutor. Din fericire, constănţeanul nu şi-a făcut decât o rană superficială. A refuzat transportul la spital, însă cadrele medicale au apelat la sprijinul poliţiştilor care, în cele din urmă, l-au dus la unitatea spitalicească pentru investigaţii amănunţite. Din câte se pare, individul, pe numele său Mihai Velicu, este un client fidel al medicilor constănţeni, inducând-şi stări de rău şi convulsii. „Este un pacient pentru care suntem chemaţi frecvent, este un pacient care se aruncă pe stradă, mimează convulsiile, oamenii care trec pe stradă nu ştiu despre ce este vorba şi, bineînţeles, ne solicită. În momentul în care ajungem acolo, ori refuză totul de la început şi pleacă, ori în momentul în care urcăm în ambulanţă începe să ne vorbească urât. Se cheamă poliţia, câteodată fuge până vin oamenii legii, alteori îl ducem la spital. Este client fidel al ambulanţei”, a precizat Claudia Tatarici.

Diana DONISANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108