REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un bărbat din Cernavodă a PUS AUTORITĂŢILE PE JAR! A vrut să se arunce de pe pod

Un bărbat din Cernavodă a PUS AUTORITĂŢILE PE JAR! A vrut să se arunce de pe pod

Replica API 18 iunie 2016 | 01:10 539

Viceprimarul Pleşa i-a promis de muncă!

Viceprimarul Pleşa i-a promis de muncă!

S-a dat alarma la Cernavodă! Un bărbat de circa 40 – 45 de ani, Codin Gabriel Vasilache, a pus autoritățile pe jar, amenințând că se aruncă în gol de podul Sfânta Maria din localitate. Acesta era tare supărat întrucât nu are un loc de muncă. În cele din urmă, el a fost convins să renunțe la teribilul gest de către viceprimarul Ștefan Pleșa.

Cel care a anunțat că vrea să se sinucidă a fost chiar Codin Gabriel Vasilache, specificând că se va duce pe podul Sfânta Maria pentru a se arunca în gol. La fața locului au ajuns polițiștii și militarii din cadrul ISU Dobrogea, care au vorbit cu el pentru a-l convinge să renunțe la teribilul gest. Și oamenii din zonă au încercat să-i explice faptul că astfel de lucruri se pot remedia și în alte moduri, dar bărbatul nici nu a vrtu să audă, solicitând prezența primarului. La fața locului a ajuns și viceprimarul din Cernavodă, Ștefan Pleșa, care l-a convins să coboare. Ulterior, s-au deplasat la Primărie, pentru a discuta, în vederea găsirii unor soluții. "Da, era la un pas să se arunce! El a anunțat presa că se duce să se arunce și, când am ajuns eu, era la câțiva centimetri de a cădea în gol. La fața locului au ajuns și polițiștii și cei de la ISU, jandarmii, și am fost și eu sunat pentru că a spus că vrea să vorbească cu primarul. M-am suit imediat în mașină și m-am dus. Era la mijlocul podului, dincolo de balustradă, pe margine. Am dat mâna cu el și mă gândeam să-l trag. Dar m-am gândit că poate se smucește și cade. Prin urmare, am renunțat și am decis să-l întreb ce-l supără. Mi-a spus că vrea să muncească. I-am spus că pentru asta trebuie să facă o solicitare, o cerere. I-am zis să vină la mine în birou să facă acea cerere. L-am luat cu mașina. Acum a rămas să vină marți la Primărie, să mergem la Gospodăria Comunală să vedem ce posibilități avem să-l angajăm. Este necalificat și vrea să muncească în construcții. Sperăm să-l putem ajuta", a declarat, pentru "Replica", Ștefan Pleșa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108