REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un bărbat este ACUZAT că OTRĂVEȘTE animalele VECINILOR

Un bărbat este ACUZAT că OTRĂVEȘTE animalele VECINILOR

Replica API 17 februarie 2021 | 18:28 5907

Locuitorii din cartierul nou din zona Unitate Militară din Lumina îl acuză pe vecinul lor, G. Tudor, că a ucis de-a lungul timpului nu mai puțin de 14 animale, câini și pisici. Ultima lui ”ispravă” ar fi fost uciderea unui câine labrador, pe nume Max, crimă pe care a și recunoscut-o, motivul acestuia fiind faptul că găsea în fața porții fecale de câini și pisici, cu toate că știa că Max nu își făcea nevoile în fața casei sale și nu ieșea niciodată din casă neînsoțit de stăpânul său.

Cum fost omorât Max

Potrivit spuselor stăpânului lui Max, câinele a fost otrăvit de către G. Tudor, dovada fiind atât recunoașterea verbală a acestuia dar și mâncarea de câini otrăvită găsită la câțiva metri de gardul casei sale. De fapt, adevăratele motive pentru care G. Tudor nu suportă pisicile și câinii sunt, culmea, tot niște viețuitoare, acesta fiind columbofil (iubitor de porumbei n.r.). Astfel, deranjat de faptul că mai mulți porumbei au fost mâncați de pisicile vecinilor, acesta s-a apucat să pună mâncare otrăvită în jurul casei sale, pentru a scăpa altfel de aceste neplăceri. Stăpânul lui Max recomandă tuturor celor care au câini sau pisici care șchioapătă, vomită sau au probleme digestive să apeleze cât mai repede la veterinar pentru că este posibil să fie otrăvite de către G. Tudor. Una dintre dovezi este și certificatul de la medicul veterinar unde la cauza morții este trecută intoxicația cu substanțe necunoscute.

Plângere făcută către Poliția Lumina

Stăpânul patrupedului dorește ca G. Tudor să plătească pentru fapta sa, și în acest sens a depus o plângere către Poliția Lumina. Acesta trage un semnal de alarmă spunând că poate chiar un copil ar fi putut să ingereze din greșeală acea mâncare otrăvită. Potrivit informațiilor noastre, G. Tudor ar putea fi acuzat nu numai pentru uciderea câinelui ci și pentru plasarea de substanțe toxice/otrăvitoare, în mod intenționat, pe domeniul public.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imbecil! merita sa moara otravit la fel!
0
0
Unde pot sa te gasesc prietene? Sa iti rup capul ala , sa ti l fac pane ca la restaurantele tale?
0
1
Zi unde te gasesc!
0
1
Catre Amicul de langa mine care Injura ca Taranul Prost de la Vaci :mai taci din gura Prostul dracului ca numai tampenii debitezi, si nu te mai lega de Tatal meu 55 ani cfr-ist. Si cretina e mata taran Prost, eu nici de cum nu ma iau de animale sarmane si nu I'mi bat joc de ele!! Eu am avut grija de un papagal perus si la-m crescut mare dandu-i de Mancare si sa fiu grijuliu cu el!
1
2
Labagiule, te-a abuzat sexual tac-tu cand ai fost mic sau esti doar cretin din nastere? Abia astept sa vad un prost de asta ca tine pe drum abuzand vreun animal! Doar asa te poti duce acasa cu dintii in mana!
9
6
mancasi-ar singur oule viermanoase in fundul sicriului,japita Dracului de kkt,frate cu kkt cel mare ,de case hot
6
3
Gresit noi facem curatenie, daunatorii sunteti voi zoofilii psihopati si animalele voastre. Urmatoarea curatata vei fi tu 14:35.
5
14
Pt domino,singurul daunator esti tu,un prost si un degeaba poluator al planetei,sac de rahat umblator
12
4
Autorul moral al imbecilitatii tale este pola aia proasta care a stat la curu' lu' ma-ta cand te-a creat pe tine! Asta ai inteles tu din articol? Ca omu' nu a avut grija de catel? Cretinule! Ala punea otrava pe strada! Daca un copil care s ar juca pe strada ar pune mana pe otrava, ca e copil si e curios, o acuzi pe ma sa, care pt o secunda se intorce cu spatele si nu vede ce baga in gura copilul, de neglijenta? Boule! Omu a tras un semnal de alarma ca sa nu se intample ceva mai grav
14
6
G. Tudor presedinte! Respect G. Tudor!
3
5
Foarte bine a facut. Aniomalele sunt daunatoare, vrei animal ti-l tii sa se cace pe proprietatea ta privata si te asiguri ca nu ajunge nicci macar mirosul la vecini dar incamite vreun latrat dernajant! Iar in zoofilii care intreaba ce ne-au facut animalele scuipam gloante. Si apoi le prajim animalele de vii ca la restaurantele chinezesti.
5
19
Autorul moral al crimei este insusi stapanul catelului. La fel ca multi altii, il lasa liber pe strada unde acesta se comporta ca un catel, nu stie reguli umane. Exista riscul sa devina agresiv, face nevoile unde vrea si nu are cine sa curete, poate fi accidentat de masini, etc. Multi proprietari nu inteleg ca bucuria pe care ti-o ofera un prieten patruped vine si cu un set de responsabilitati fata de animalut si fata de comunitate.
18
7
Veterinarul e tatal lor! Cica: moarte in urma intoxicatiei cu substante necunoscute ingerate in AFARA CURTII! Ca daca i le arunca nebunul ala peste gard, nu ar fi murit! La cat de profesionist pare, acceptand probabil sugestia stapanului ca sa scrie idiotenia aia, nu-i de mirare ca nu a stiut ce sa-i faca cainelui ca sa il salveze.
10
2
animalele au stapani bipezi.Unele au stapani oameni.Problema e bipedul.Aici cred ca amandoi ar trebui sa bea antigel.Cainii si cam toti porumbeii ar fi fericiti.Si pisicile
9
2
Indulcitor. Cat mai mult.
7
1
Eu m-as duce la idiotul asta si i-as baga fortat pe gat niste otrava, asa sa vad cum reactioneaza!
15
11
Proprietarul lui Max daca il plimba insotit si in zgarda si strangea dupa el asa cum este legal cu orice caine pe domeniul public, nu patea nimic. Toti vrem caini dar sa stranga altcineva dupa ei. Muie stapanului lui Max.
20
10
la puscarie cu asasinul ,criminalul.
14
12
Sa inteleg ca bulangiul isi scotea cainele sa se cace pe strada , nu la el in curte . Banuiesc ca nu a strans niciodata dupa el
19
16
Trebuie anuntata nou infiintata Politie a Animalelor, cazul e exact pe profilul lor!
17
4
Pai futu ti rasa ma tii de gunoi, si tie si lui g tutor ala din Lumina. Ce mentalitate bolnava poti sa ai bai scursura dreak ca sa iei viata animalului, ce mormantul ma tii ti a facut bietul necuvantator, animalule ?
21
12
La fel a facut si un makidon dobitoc din zona Far, blocul DN3, a aruncat cu antigel concentrat pe niste pisici, acestea s-au lins si au murit in chinuri. Trebuie impuscat idiotul.
22
5
In Primul rand nu este Frumos sa omori animalele caini si pisicile ca te vede Bunul Dumnezeu de de sus din Rai pt fapta ta criminala sa otravesti caini si te va judeca dur pe tine Bunul Dumnezeu din Rai!! Caini trebuie sa fie lasati in pace in treaba lor!! Bai fraierilor in primul Rand tot Bunul Dumnezeu a creeat pe pamant oameni, Caini, pisicile, si altele animale cu intentia sa le sa le iubesti si nu sa fi om satanist rau sa pedepsesti Animalul ca nu ti-a facut Nimic rau lasa-l in Pace sa-si face nevoiile unde vrea cainele fara sa ii mai interzici tu!! Off
15
9
scuipa ba prostule pe tine...ce porumbeii lui stau in curte ? cainii poti sa ii tii in curte sunt de acord dar la pisici nu ai ce la face ba handicapatule.....
17
2
Eu tot asa as face...sa isi creasca potaia in curte nu pe strada
10
29
columbofilii, cu cei care cresc porumbei pentru ciulama.
9
0
Cine poate sa otraveasca azi un animal, maine poate sa omoare un om fara remuscari, politia doarme. De unde a cumparat otrava si ce anume se asteapta, sa bage un copil in gura din greseala otrava pe care o arunca acest individ? Politia din Lumina ce face? In Romania se incurajeaza psihopatii sa omoare animale nevinovate, mai sunt si aparati de autoritatile nepasatoare.
22
8
Matrasiti handicapatul.Cand il vedeti pe strada ardeti l .E singura solutie.Nu va raspunde penal.Cine a zis ca suntem in U.E.?Sau macar rupetii picioarele sa stea intr um scaun cu rotile.
22
7
chestia asta prin alte parti se lasa cu puscarie sau nu mai suntem in UE
26
10
ba handicapatule ,tu cu pasarile tale ,care se caca peste tot .noi ce sa facem ,sa le impuscam?sunt fiinte vii toate ,mananca ,se caca ,ca noi toti ..esti o mizerie de om care merita soarta saracului caine .jegule ce esti.
34
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468