REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un cântăreţ bisericesc din Năvodari s-a răzbunat în trafic în stil mafiot

Un cântăreţ bisericesc din Năvodari s-a răzbunat în trafic în stil mafiot

Replica API 22 ianuarie 2013 | 00:00 163

A intrat în plin în şoferul care a avut tupeul să nu-i acorde prioritate

A intrat în plin în şoferul care a avut tupeul să nu-i acorde prioritate

Nici un accident mortal pe raza judeţului Constanţa pe parcursul săptămânii trecute! Este vestea bună dată, ieri, de oamenii legii, care au întocmit un bilanţ al accidentelor, dar şi al incidentelor petrecute în trafic. Conform poliţiştilor, cele mai multe accidente au avut loc, în 2012, dar şi în primele zile ale noului an, pe fondul neacordării de prioritate.

Neacordarea priorităţii în trafic a condus, pe drumurile constănţene, şi la altercaţii serioase, nu doar la banale tamponări sau accidente soldate cu răniţi. Demne de amintit în acest context sunt incidentele cu şoferii care s-au grăbit, în 2012, să scoată pistoalele din dotare pentru a-şi impune punctul de vedere. Un astfel de incident a avut loc în Mamaia Sat, când un şofer a scos pistolul şi a tras spre un alt participant la trafic, supărat că respectivul nu i-a acordat prioritate într-un sens giratoriu. Şi 2013 vine cu un exemplu similar: pe data de 19 ianuarie, un tânăr din Năvodari a decis să îşi facă singur dreptate, după ce un şofer i-a "tăiat" calea pe un drum din Constanţa. De data aceasta, năvodăreanul de 24 de ani nu a apelat la un pistol, ci a pornit în urmărirea celuilalt participant la trafic. A intrat în plin în maşina condusă de Cornel Popescu, în vârstă de 19 ani, din Cumpăna. Urmare a impactului violent, Cornel Popescu a fost rănit, fiind diagnosticat cu policontuzie, traumatism coloană lombară, traumatism gleznă şi genunchi, necesitând 7-8 zile de îngrijiri medicale. Nervosul care a decis că numai aşa îl "învaţă minte" pe cel care nu respectă regulile de circulaţie se numeşte Laurenţiu Spulber (24 de ani, din Năvodari). Conform unor surse, tânărul ar fi fost şcolit la Universitatea Ovidius, iar de câţiva ani e cântăreţ la Biserica "Buna Vestire" din Năvodari.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108