REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un consilier PSD și-a dat demisia din Consiliul Județean

Un consilier PSD și-a dat demisia din Consiliul Județean

Replica API 23 mai 2020 | 14:00 3966

Consilierul judetean Nicoleta Bercaru și-a dat demisia din Consiliul Judetean. Aleșii județeni vor lua act de solicitarea acesteia în ședința din 29 mai. Locul lui Bercaru va fi ocupat pe Ecaterina Prodan.

Nicoleta Bercaru

Reamintim că Bercaru șoca, în luna aprilie a acestui an, printr-un mesaj adresat diasporei: "De o lună de zile suntem sub asediu. Regret, dar nu pot fi de acord cu așa ceva. Stimați diasporeni care ați dat buzna crezând că aici puteți face ce vi se năzare, nu suntem slugile voastre și nu avem obligația de a va întreține sau a vă suporta lipsa de educație. Nu suntem bătaia voastră de joc. Stați unde stați pe banii noștri. Copiii fără condiții de acces la internet nu primesc o tabletă de la statul român, că nu-si permite 600 de lei de copil, dar vă intreține pe voi cu 400-500 de lei pe zi. Votul de 3 zile nu vă dă dreptul de a vă bate joc de România mea.”

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce i lucesc lu asta ochii, zici ca se uita la pola
0
0
Din pacate Si nu o spun cu rautate Multi au ramas in tara Nu de dragul Romaniei Ci...la mina intinsa la stat Mocaneala Ca Le mai da de la stat ceva Cum facea psd ul.
0
0
Cu cine ai favut limba romana, escule, ca tare esti prost... Nu de alta, dar vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochii tai. Nu iti voi spune care iti sunt greselile, ca doar daca te intorci la clasa I mai ai o sansa.
2
4
Si-a dat o PSDista proasta demisia!!,nui nimic,numesc PSDei alta dupa principiului"ce ma asta nu era o consiliera buna!!?,stati sa vedeti pe cine punem in loc. Asa au facut mereu politicieni de dupa 1990 prin Fondul Proprietati de Stat cand demitea un director hot de la o fabrica sau ineprindere de stat nedorit de muncitori dar numea F.P.Sul alt director si mai hot si mai dracos decat cel demis si asa au terminat economia nationala,nu cum spunea Dragnea si PSDisti lui ca "U.E.si S.U.A.au transformat Romania intr-o colonie".
4
6
ce simpatici sunt pesedistii astia indignati, cand c-ta era praduita de mazare& co se simteau bine.
7
2
auzi mai sparanghel, trimiti in romania 2 arginti din care va luati 2 paini si restul de la multinationale, banii asfel merg inapoi de unde ii trimiti. noi platim de doua ori mai multe taxe si impozite decat trimiti tu in trara dar asa sunt guvernantii se bucura la 2 euro gasiti pe strada si uita de miile de euro cu cere NOI de aici le-am umplut buzunarele din taxe, impozite, cas cass !!!
7
10
maimuta aia spagara cred ca pleca macar cu hirtia igienica in poseta,daca nu primea vreo spaga,altfel intra in sevraj.
6
5
nu se poate...ii ia locul baba aia care poarta par lung la varsta ei de pensionara si vopsit blond. scofalcita aia de prodan este cea care l-a ajutat pe mascariciul bolnav mintal sa-si duca la indeplinire hotiile , votand cu doua maini , iar multi din primarie spun ca ii facea si felatie golanului...
9
0
CINE PLM MAI E SI OFILITA ASTA??
9
6
bravo pentru curaj
7
2
constanta a pierdut astfel un om "de amre valoare". ce dracu cauta si parasuta asta in consiliuljudetean?
13
8
Ne bucuram enorm cand isi da demisa cineva de la voi din tabara!LA CAT MAI MULTE!Asteptam din PNL PSD USR PLUS Nico Plosca si tolba ca sa intre si independentii la oala!INCOMPETENTA CELOR 30 de ani ,astia ramasi sunt ultimul lor update!Vrem altceva si nu e Rares Pensatul nici Barna Securizatul cat nici Ciolos Vulpea Batrana in "famile"citand un contemporan!Fara Codru Verde si "Cold EA berea mereu"ca ei nu's cu Dumnezeu,UITE SI RIMA!Cine nu e primit la Washington cu mai mult de o sapca nu ne MAI place!CINE MAI SE SIMTE CU ONG uri stil TANTI Sanda Pralong SA ISI FACA BAGAJUL aussi! WWG1WGA
9
5
Daca PSD nu ar fi gonit din tara milioane de romani timp de 30 de ani, din motive economice dar si democratice, nu am fi avut acum aceasta problema. Asa ca madam, nu mai plange dupa tablete. Parintii copiilor saraci voteaza tot cu PSD de ani de zile.
12
11
Auleu, reactiveaza mumia?
13
7
Doamna e consilier,dragilor. Unde sa se vada ceva sin Cta, ce activitate? Unde ati vazut voi vreodata consilier in stare sa faca ceva, darmite sa se mai si vada? Spagi de la comisia de urbanism cand baga toate nesimtirile de PUZuri la avizat.
6
8
Cinste tie
13
5
Mai intai sa ne spuna clar ce a facut in consiliu jud pana acum la fiecare sedinta. Ce contributii a avut, daca a avut, si de ce nu se vede nimic bun in cta?
11
2
Cine da in diaspora... si-o ia cu bonus de la viata...
4
12
Iar v-ati apucat sa postati comentarii, dl senator?!
2
9
Dascalii schimbarii, Codreanu, etc Scarba....
4
3
Sora-sa este Ema Gavrila, fosta iubita a lui Mihai Mazare, actuala candidata la Primaria Costinesti?
11
5
Respect pt persoana de la Harvard, inteleg greseala de exprimare, mai ales cand esti plecat mult din tara. Ramai acolo, PSD-ul a distrus totul aici, PNL-ul e noul furt mascat, iar aceste fufe sunt doar doamne de companie in politica. Au solutii doar pentru sifilis.
26
6
Ce ai terminat? Harvardul?! Poate 4 clase la...Urluia. Si nici macar atat. Ce fel de exprimare e aia: "si altfel nu pot sa mi te adresez" ?! Hai sa-ti pun eu un diagnostic corect: Esti un prost, certat si cu bunul simt, si cu limba romana... Nu da fuga la doctor, pentru prostie nu exista leac!
22
13
Ciudata miscare, asta noua are 80 de ani cate stiu, misto promoveaza Psd ul, Horia Tutuianu asta tinerii in Constanta. Baga doar expirati si expirate in functii publice. Bravo PSD, hai cu toti mosii la putere. Nu va schimbati deloc, o sa va voteze fratele lui Dna spataru si atat
20
4
Te rog te semnezi.Ai nume frumos.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108