REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un constănțean BĂTUT DE NEVASTĂ a sunat la 112!

Un constănțean BĂTUT DE NEVASTĂ a sunat la 112!

Replica API 25 martie 2019 | 03:25 491

Sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu. Polițiștii, ajunși la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care, pe fondul unei discuții în contradictoriu, și-a agresat fizic concubinul.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Acesta nu este singurul caz de violență fizică asupra unui membru al familiei. Polițiștii constănțeni au emis ordine de protecție pe numele mai multor persoane pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Vineri 22 martie a.c., în jurul orei ora 18.00, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina.

Iar sâmbătă, 23 martie a.c., ora 23:20, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic concubina.

Pentru ambele cazuri polițiștii constănțeni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e - au dat legea la presiunea ong-urilor sorosiste si cu un artificiu legal prin care se invoca o decizie a cedo care zice proprietatea poate fi inclacata ptr a respecta drepturile altora, ceea ce este fals - daca faci mizerie pe proprietatea ta si nu te numesti cuprumin sigur ca va fi migienizata si vei fi obligat sa suporti costurile dar in cazul femeilor batute, statul iti ia proprietatea si tot ce este in ea si o da femeii fara judecata in loc sa escorteze femeia afara din casa cu politia presupunand ca ii era frica sa plece singura
0
0
haha veszi sa nu -ti sune tie apa in cap dupa ce oi pune mana pe tine chizda refulata sparta-n dinti ce esti
0
0
sigur din cauza alimentatiei pline de euri,geuri si altele sula-si da duhul inainte de termen in schimb pasarica devine vultur insetat de sange fie el chiar si de oaie
1
0
Femeile incep sa devina din ce in ce mai puternice !
1
3
Ordin de protectie provizoriu si te da fara din casa proprietate personala in loc sa o dea afara pe aia care nu e proprietara. Bineinteles in cazul barbatilor batuti de femei nu se aplica. Treaba e de ce se aplica tampenia asta neomarxista si in cazul concubinilor. Adica ajunge sa-ti ia casa o putoare cu care n-ai nicio tangenta legala! Buey cacati de militieni borati bolsevici ia aveti voi grija ce legi aplicati sa nu sfarsiti voi cu gatul restrictionat de vreun tarnacop!
4
6
De ce spuneti si ce a facut de si-a luat bataie! Daca iesea pe strada si-o lua mai rau asa va nevasta l-a batut cu mila si dragoste! Deci....
3
4
Cumpar drujba performanta!
9
0
Imi place cum suna . Sa mai fie si barbati batuti de femei .
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108