REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

UN DROGAT, URMĂRIT în trafic de poliţişti: a trecut pe roşu şi a făcut accident

UN DROGAT, URMĂRIT în trafic de poliţişti: a trecut pe roşu şi a făcut accident

Replica API 6 iunie 2018 | 10:37 377

De-ale şoferiei la Constanţa

De-ale şoferiei la Constanţa

Un tânăr din Ostrov a făcut-o lată! S-a urcat la volanul unui autoturism chiar dacă avea permisul de conducere suspendat și s-ar fi aflat și sub influența substanțelor psihoactive. Nu a oprit la semnalele polițiștilor, a trecut pe roșu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Totul s-a petrecut la data de 4 iunie a.c., când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov, județul Tulcea, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiul Constanța, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Mai exact, oamenii legii l-au somat să se oprească și, cum nu a dat curs solicitării, l-au urmărit pe conducătorul autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune. Acesta a trecut pe culoarea roșu a semaforului și inevitabilul s-a produs: a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, în aceeași direcție de mers. Bărbatul în cauză au fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un pesedel mic se pregatea de miting gay
3
0
prostalau cu bemveu
2
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108